Bucuria unui cimpanzeu după o lungă perioadă în care nu și-a văzut familia umană!

Cimpanzeul a fost respins de mama sa naturală!

Pe nume Limbani, un cimpanzeu adorabil nu a avut parte de o copilărie prea fericită, întrucât a fost respins imediat de mama sa biologică.

Drept urmare, Tania şi Jorge, doi angajaţi ai Zoological Wildlife Center din Miami, au avut grijă de el, devenind părinţii săi adoptivi.

Micul animal nu a avut un început uşor: după ce a fost respins de mama sa din cauza lipsei de lapte, puiul a făcut pneumonie. Acea perioadă a fost foarte intensă atât pentru animal, cât şi pentru Tania şi Jorge, care nu au uitat niciodată drăgălăşenia acestui cimpanzeu.

După mult timp, Limbani şi cei doi îngrijitori s-au întâlnit din nou. Momentul în care cimpanzeul şi-a revăzut salvatorii a fost într-adevăr foarte emoţionant.

Bucuria unui cimpanzeu

În videoclipul de mai jos, micul Limbani se aruncă în braţele lui Jorge, ţinându-l şi îmbrăţişându-l ca un copil mic. Nimic nu este mai plăcut decât o îmbrățișare oferită celor care au avut grijă de tine când erai neputincios.

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul Taniei, când cimpanzeul o vede pe femeie, el se aruncă imediat la gâtul ei, într-o îmbrăţişare interminabilă.