Sari la conținut
Home » Un pui de urs și un cimpanzeu au devenit cei mai buni prieteni! Imagini adorabile de la o grădină zoo

Un pui de urs și un cimpanzeu au devenit cei mai buni prieteni! Imagini adorabile de la o grădină zoo

  • de

Un pui de urs și un cimpanzeu au devenit cei mai buni prieteni! Imagini adorabile de la o grădină zoo.

Întâmplarea deosebită are loc în Turcia!

Pe nume Can, un cimpanzeu foarte grijuliu și afectuos a „adoptat” un ursuleț pe nume Boncuk, după ce acesta a fost salvat dintr-un transport ilegal. Chiar dacă are doar 28 de zile, ursulețul și-a găsit un prieten pe cinste, cu care se poate juca în voie cât e ziua de lungă.

Se pare că țara se confruntă cu numeroase cazuri de transport ilegal a animalelor, care ajung să fie vândute către diferiți traficanți, cu scopul de a scoate profit.

Potrivit Daily Mail, puiul de urs Boncuk este unul dintre numeroasele animalele salvate aduse în ultima lună la Grădina zoologică din Gaziantep. Printre ele se numără zece papagali, 38 de șerpi, zece flamingo, 40 de păuni, 28 de fazani, 15 reptile, două iguane și 15 rațe.

Un pui de urs

În videoclipul postat de reprezentanții grădinii zoologice pe pagina de Facebook, se vede cum cei doi au devenit rapid prieteni, jucându-se împreună și stând îmbrățișați.

Întâmplarea ne demonstrează din nou faptul că animalele pot lega relații de prietenie extrem de diverse, iar diferența de specie nu îi împiedică absolut deloc.