Sari la conținut
Home » Bucuria unui băiețel atunci când primește un cățel drept cadou de la bunica sa!

Bucuria unui băiețel atunci când primește un cățel drept cadou de la bunica sa!

  • de

Bucuria unui băiețel atunci când primește un cățel drept cadou de la bunica sa!

Totul s-a petrecut în Springfield, Illinois!

Pentru un băiat în vârstă de șase ani, gândul de a avea un animal de companie a devenit cea mai mare dorință în viață! Așa este și cazul lui Xander Mellor, un băiețel din Illinois.

Potrivit thedodo.com, totul a devenit o adevărată poveste prin care băiețelul a început să economisească bani, renunțând la o parte din banii săi pentru dulciuri și jucării, ca o pregătire pentru viitorul animal de companie.

Când bunicii săi au auzit de efortul băiatului, au decis să-i facă o surpriză!

În videoclipul de mai jos, îl vedem pe Xander ieşind fericit din casă în momentul în care vede maşina bunicilor. În timp ce merge într-un mod amuzant spre portiera autoturismului pentru a-i întâmpina, bunica îi cere să închidă ochii şi să întindă mâinile pentru a primi „cadoul”.

Băiatul zâmbeşte fericit în timp ce aşteaptă surpriza bunicii, dar imediat ochii lui se deschid într-o uimire totală observând un căţeluş adorabil aşezat în braţe!

Xander încearcă să-i zâmbească recunoscător bunicii, dar nu-şi poate stăpâni emoţiile. Copilul începe să plângă cu lacrimi de fericire în timp ce îşi ţine la piept căţeluşul mult iubit.

Bucuria unui băiețel atunci când primește un animal de companie!