Sari la conținut
Home » Atunci când omul este mai animal decât animalul. Un câine a salvat viața unui bebeluș abandonat

Atunci când omul este mai animal decât animalul. Un câine a salvat viața unui bebeluș abandonat

sursă foto: Italy Press 24 News

Un câine vagabond din Liban a salvat un bebeluș abandonat, care fusese lăsat să moară într-un sac de gunoi.
Un trecător a auzit țipetele bebelușului venind din interiorul sacului pe care animalul îl căra. Copilul a fost descris ca fiind într-o stare „gravă, dar stabilă”.

Un câine vagabond din Liban a salvat o fetiță abandonată care a fost lăsată să moară într-o pungă de gunoi, potrivit unui raport. Câinele a fost văzut cărând sacul de către un trecător care a auzit plânsetele nou-născutului venind din interior, relatează Arab News.

Atunci când câinele este mai om decât omul

Bebelușul plin de vânătăi, despre care se crede că avea doar câteva ore, a fost dus la spital pentru tratament în Tripoli, potrivit publicației. Copilul a fost descris ca fiind într-o stare „gravă, dar stabilă”. Nu se cunosc alte informații despre starea sa de sănătate și despre circumstanțele abandonului său.

Imagini cu presupusul copil rănit au circulat pe rețelele de socializare, multe persoane exprimându-și compasiunea pentru copil. Autoritățile investighează incidentul, iar bebelușul va fi plasat într-un orfelinat dacă nimeni nu se oferă să îl adopte.

De asemenea, utilizatorii rețelelor de socializare l-au salutat pe câine ca fiind un erou. „Câinele are mult mai multă umanitate, bunătate, viclenie și inteligență decât unii mutanți satanici în formă umană”, a scris unul dintre ei.

Un câine vagabond din Tripoli a salvat un bebeluș

Ghassan Rifi, un jurnalist din Tripoli, a declarat că bebelușul a fost lăsat într-o zonă nerezidențială unde există mulți câini vagabonzi. „Este posibil ca cel care a aruncat-o să fi vrut să scape de bebeluș lăsând câinii să o mănânce în această zonă plină de câini vagabonzi și să fi fost salvată de acel bărbat care se afla acolo din întâmplare?”. a declarat Rifi, potrivit Arab News.

Dar, în orice caz, „câinele care a târât-o a fost mai uman în fața brutalității și criminalității celui care a aruncat-o”, a mai spus Rifi pe Twitter, potrivit safiralchamal.com.

Etichete: