Sari la conținut
Home » Povestea emoționantă a unui băiețel abandonat și a lui Badgi, câinele vagabond pe care l-a adoptat

Povestea emoționantă a unui băiețel abandonat și a lui Badgi, câinele vagabond pe care l-a adoptat

Povestea emoționantă a unui băiețel abandonat și a lui Badgi, câinele vagabond pe care l-a adoptat vine din Filipine.

Povestea emoționantă. Cântecul de leagăn al neputinţei. Povestea unui copil năpăstuit

Deşi năpăstuit de soarta care i-a fost potrivnică, un băiat din Filipine nu a uitat lecţia preţioasă a compasiunii. Acesta a fost surprins când avea grijă de câinele său, care i-a fost mai credincios decât cei care l-au adus pe lume doar ca să-l abandoneze mai târziu.

Aşa că nu a ezitat să-i cânte animalului melodii duioase, de leagăn, aşa cum şi-ar fi dorit poate să-i cânte propria mamă. Cu 6 ani în urmă, o femeie a fost martoră la momentul emoţionant, care i-a frânt inima şi i-a umplut ochii de lacrimi.

Imaginile au înfrânt bariera timpului şi continuă să înduioşeze utilizatorii reţelelor de socializare şi în prezent.

Povestea emoționantă a unui băiețel abandonat și a lui Badgi, câinele vagabond pe care l-a adoptat

Greutăţile vieţii l-au lovit din plin pe Rommel Quemenales, la o vârstă mult prea fragedă. Divorţul părinţilor l-a aruncat în stradă pe băieţelul de doar 11 ani, care îşi ducea traiul alături de un câine vagabond. Micuţul a fost filmat în timp ce îi cânta singurului său prieten patruped un cântec de leagăn, iar imaginile publicate pe internet au devenit ecoul strigătului său de ajutor.

Povestea tristă a copilului năpăstuit le-a adus lacrimi în ochi multor oameni, după ce videoclipul de acum 6 ani a început să circule din nou pe Internet.

O viaţă dură, pe stradă, fără niciun părinte grijuliu care să-l strângă în braţe, să-i spună o vorbă bună ori să-i dea ceva de mâncare. Este povestea tristă a lui Rommel Quemenales, un băieţel de doar 11 ani din Filipine, abandonat în voia sorţii după ce mama şi tatăl lui au divorţat. A fost nevoit să-şi ducă traiul în colbul străzii, înconjurat de pericole şi condamnat la un viitor mizer.

Singura lui bucurie era Badgi, câinele vagabond pe care l-a adoptat. Alături de prietenul său patruped, spera să strângă câţiva bănuţi şi visa să se întoarcă la şcoală.