Sari la conținut
Home » Asta-i Romania din 2016 – VIRAL: Povestea dramatica a unui pusti din Bucuresti, care cerseste, in ger, alaturi de cainele sau, pentru a-si intretine familia!

Asta-i Romania din 2016 – VIRAL: Povestea dramatica a unui pusti din Bucuresti, care cerseste, in ger, alaturi de cainele sau, pentru a-si intretine familia!

Povestea adolescentului de 16 ani, care cerceste in Bucuresti, pe un ger de crapa pietrele, alaturi de cainele sau, care-i tine putin de cald, a devenit virala pe net, imediat ce a fost facuta publica. Drama baiatului care isi intretine astfel, mama, fratele mai mic si o sora de numai doi ani a impresionat o tara intreaga!Alaturi de „Lupu”, cainele sau, care nu-l paraseste in gerul napraznic, adolescentul reuseste sa adune cativa banuti pentru a asigura traiul familiei sale. Cazul a fost distribuit de mii de oameni pe Facebook, acolo unde un utilizator al retelei a publicat imagini care cu greu pot fi privite.”Cei care locuiti in aproprierea Pietei Victoria si considerati ca nu va incurca cu nimic sa ii oferiți o farfurie de mancare – i-ar fi de ajutor. Este un baietel de 16 ani, firav, ce sta in frig de dimineata pana seara impreuna cu prietenul lui de nedespartit, pe nume Lupul. I-am intalnit astazi pe strada Buzesti. Mi-a spus ca are un frate mai mic ca el si o sora de 2 ani, mama lui este bolnava, iar de tatal lor nu mai stiu nimic. Un om le-a oferit o camaruta unde locuiesc acum, pentru care platesc 50 lei. A spus ca se mai duce uneori la scoala, pentru ca nu a putut sa se angajeze pe nicaieri si e de inteles la ce sistem avem in Romania si ca prefera sa cersesca, decat sa fure. Cand l-am intrebat daca ii este frig, afara fiind un ger groaznic – mi-a spus ca el nici nu mai simte. Singurul lucru de care ii era frica era ca prietenul lui, Lupul, sa nu raceasca, pentru ca tremura de frig, dar nici nu pleca de langa el. Daca doriti sa il ajutati, ma repet, il gasiti la Piata Victoriei, strada Buzesti. Un share nu costa nimic, multumesc anticipat!”, a scris un internaut pe Facebook.foto viral