Sari la conținut
Home » Aruncat într-un râu, un cățel paralizat este salvat de un grup de oameni cu suflet mare!

Aruncat într-un râu, un cățel paralizat este salvat de un grup de oameni cu suflet mare!

  • de

Aruncat într-un râu, un cățel paralizat este salvat de un grup de oameni cu suflet mare!

Dug, un câine paraplegic cu un trecut tulburător!

Evenimentul s-a petrecut în São Paulo, Brazilia, iar povestea tristă a început pe malul unui râu din apropierea São Paulo, Brazilia. Într-o dimineaţă, un vecin din zonă şi-a dat seama că un căţeluş abia îşi putea ţine capul deasupra apei, viaţa lui era în mare pericol şi cineva trebuia să-l salveze!

Cățel aruncat într-un râu

Potrivit thedodo.com, bărbatul a împrumutat o barcă de la un vecin pentru a putea ajunge acolo unde era căţeluşul, l-a prins şi l-a scos din apă. Era epuizat, incapabil să meargă şi suferea şi de malnutriţie.

Transportat la cel mai apropiat centru veterinar, medicii au consultat cu atenţie bietul animal, descoperind în mai multe zone ale corpului unele leziuni superficiale şi dureroase.

Patrupedul zăcea acolo, având putere doar să-şi mai ridice capul din când în când. Animalul a băut apă cu ajutorul unei seringi şi a mâncat puţin.

„În acea zonă a râului în care a fost găsit, nu există nicio modalitate de a intra sau de a cădea accidental, deoarece există ziduri şi bariere. Câinele este paraplegic de ceva timp” – spune femeia.

Vechile cicatrici de pe corpul său sunt dovada faptului că a fost abuzat fizic în trecut. Cu toate acestea, comportamentul iubitor al lui Dug nu s-a schimbat, în ciuda răutăţii umane la care a fost supus.

Femeia este conştientă de faptul că nu-i va fi uşor să găsească o casă pentru Dug, având în vedere starea sa. Dar asta nu o împiedica să-l trateze cu dragoste şi să aştepte să se întâmple un miracol.