Sari la conținut
Home » Legat cu bandă adezivă și aruncat sub un pod! Cum s-a schimbat viața unui cățeluș după ce a fost salvat

Legat cu bandă adezivă și aruncat sub un pod! Cum s-a schimbat viața unui cățeluș după ce a fost salvat

Legat cu bandă adezivă și aruncat sub un pod! Cum s-a schimbat viața unui cățeluș după ce a fost salvat.

Evenimentul neplăcut a avut loc în Indiana, Statele Unite ale Americii!

„De obicei merg cu maşina. În acea seară, am decis că am nevoie de puţină mişcare”, povesteşte Hoelter.

Potrivit thedodo.com, când Hoelter a ajuns în dreptul unui pod, a auzit un zgomot ciudat, ceva ce nu mai auzise în viața lui până atunci:

„Mă uitam spre apă şi spre mal, dar nu vedeam nimic, totuşi acolo era ceva”, mărturiseşte bărbatul. „Am coborât lângă pod, apoi m-am întors şi am privit în jur.”

„Am aprins lanterna pentru că port mereu o sursă de lumină cu mine”, spune Hoelter.

„Am ajuns în capătul celălalt şi în cele din urmă l-am văzut!”

Totul a devenit o operațiune de salvare a unui cățel, după ce în lumina lanternei a apărut un câine mic, legat la bot cu bandă adezivă:

„L-am ridicat de acolo şi l-am băgat în sacou, m-am târât înapoi şi am plecat de urgenţă spre clinica veterinară”, povesteşte el.

Impresionat de toată povestea și având o inimă mare, bărbatul a decis să ducă de urgență cățelușul la o clinică veterinară, acolo unde a dat peste Lori Kovacich, directoarea Griffith Animal Hospital:

„M-am ridicat de pe scaun şi am ieşit în hol, ca să-l preiau”, a declarat Kovacich pentru The Dodo.

Echipa medicală a îndepărtat banda adezivă, i-a administrat antibiotice şi l-a uns cu unguent pentru pui de aproximativ patru luni. Apoi l-au învelit şi l-au lăsat să se odihnească în compania unui ursuleţ de pluş.

Profund mâhnită de starea de sănătate a căţelului, Kovacich a scris un mesaj pe pagina de Facebook  a spitalului de animale:

„În cei 30 de ani de muncă, n-am crezut niciodată că voi vedea aşa ceva… în viaţa reală”, a declarat aceasta.

Din fericire, totul a ajuns la Mary Witting, iar ea împreună cu șotul său pe nume Doug, ambii iubitori declarați a animalelor de companie, au decis să intervină:

„Mi-am spus: ‘Acest căţel drăgălaş are nevoie de mine. Pot să-i ofer 24 de ore de dragoste pe zi şi am nevoie de el’”, mărturiseşte Witting.

Spre bucuria cititorilor dar mai ales a cățelușului, totul a fost rezolvat cu bine, iar de acum înainte patrupedul nu va mai avea de ce să își facă griji, fiind extrem de iubit de noua sa familie.