Sari la conținut
Home » Salvată în ultima clipă înainte să moară, o cățelușă aduce pe lume șase pui perfect sănătoși!

Salvată în ultima clipă înainte să moară, o cățelușă aduce pe lume șase pui perfect sănătoși!

  • de

Salvată în ultima clipă înainte să moară, o cățelușă aduce pe lume șase pui perfect sănătoși!

Totul s-a petrecut în statul american Georgia!

Un cuplu a decis să facă un gest cu totul impresionant pentru un animal aflat în suferință! Astfel, în timp ce își petreceau concediul în Georgia, Rebecca Lynch şi soţul ei au mers la un adăpost de animale, statul fiind recunoscut pentru numărul mare de centre pentru animale cu grad de mortalitate ridicat:

„Ştiu că în Georgia există multe adăposturi cu grad mare de mortalitate şi îmi doream să-l salvez pe cel mai greu încercat câine dintr-un adăpost înainte de a mă întoarce acasă. Am avut spaţiu suficient în maşină şi am vrut să ajut.” a declarat Lynch.

Potrivit thedodo.com, prin intermediul unei prietene, Lynch a aflat că într-un adăpost din apropiere se află o căţeluşă pe nume Lizzy ce urma să fie eutanasiată.

Pe lângă că era îngrozită şi gestantă, Lizzy avea şi un picior rupt.

Pentru a face călătoria până în Florida mai plăcută pentru căţeluşa proaspăt adoptată, cuplul a amenajat un culcuş şi o pătură pe bancheta din spate a autoturismului.

„Ştiam că era neliniştită şi speriată şi am vrut să beneficieze de toate condiţiile în timpul deplasării”, a spus Lynch.

 „Odată ce s-a simţit în siguranţă, a decis că sosise momentul. Lizzy a început să respire sacadat şi a devenit neliniştită; I-am spus soţului meu: ‘Cred că este în travaliu!’”

A durat doar 20 de minute pentru ca Lizzy să aducă pe lume primul ei pui.

Până când au ajuns la un medic veterinar, Lizzy adusese pe lume trei pui.

„S-a comportat ca o profesionistă!” îşi aminteşte Lynch. „Am mers direct la veterinar unde ni s-a spus că totul este în regulă.”

După o călătorie plină de evenimente, mica familie se descurcă de minune. Lizzy şi cei şase pui ai săi vor mai petrece câteva zile la clinica veterinară înainte de a se întoarce acasă la Lynch, unde vor rămâne pentru totdeauna.

Salvată în ultima clipă