Sari la conținut
Home » Aplicații pe care le poți instala pentru pisica ta! Distracție și relaxare prin jocuri

Aplicații pe care le poți instala pentru pisica ta! Distracție și relaxare prin jocuri

  • de

Aplicații pe care le poți instala pentru pisica ta! Distracție și relaxare prin jocuri.

Au apărut jocuri pe care le poți descărca pentru pisica ta!

O pisică aduce bucurie în viaţa stăpânilor, iar acum poți să îi oferi mai multă distracție la rândul tău.

Dacă ai un calculator, o tabletă, un iPod, sau iPad poţi foarte uşor să downloadezi jocuri gratuite şi aplicaţii pentru pisici.

Atunci când felina ta se joacă cu una dintre aceste aplicaţii, sau cu oricare alta, asigură-te că dispozitivul pe care se joacă este aşezat pe o suprafaţă plată, întinsă, pentru a nu putea fi împins jos. Jocurile sunt recomandate pentru ecranele de sticlă, întrucât ghearele pisicilor pot zgâria ecranele de plastic.

Game for Cats pentru iPad

Game for Cats este o aplicație care poate fi descărcată pe iPad și se bazează pe instinctul natural al pisicilor de a vâna animale mici. În primul nivel al jocului pisica ta va trebui să urmărească cu lăbuțele punctul luminos al unui laser care se plimbă pe ecranul device-ului.

Crazy Cat pentru Android

Crazy Cat este un joc gratuit dar, atenție, conține reclame. Aplicația o invită pe mica ta felină să vâneze tot felul de creaturi, de la șoricei fioroși până la gândăcei care sar în toate direcțiile, țopăie și se plimbă pe ecran. Cu cât aceștia se mișcă mai repede atunci când pisica îi lovește cu lăbuțele, cu atât va crește scorul înregistrat de felină.

Paint for Cats pentru iPad

Dacă nu știai, află că pisicuțele sunt mari artiste și adoră culorile. Motiv pentru care s-a inventat aplicația Paint for Cats – un joc pentru iPad care combină două activități: vânătoarea unui biet șoricel și pictura cu lăbuțele. Pisica vede pe ecran un șoarece care se plimbă, iar instinctul îi spune că ar trebui să pornească la vânătoare.

Pocket Pond pentru Andtrod, iPhone, iPad

Pocket Pond este un joc pentru Android, iPhone și iPod care invită pisica să privească cu atenție un acvariu plin cu pești aurii. Zgomotul apei care susură încet îi va atrage imediat curiozitatea, iar peștișorii care înoată liniștiți și fără nici o grijă îi vor trezi instinctele de vânător.

MeowTalk, aplicația care traduce limbajul pisicilor!

Denumită fără prea multe probleme MeowTalk, aplicația înregistrează sunetul scos de pisica ta și încearcă să îi ofere un înțeles. Aplicația se află într-un stadiu de dezvoltare continuă, iar proprietarul pisicii poate contribui, de asemenea, la îmbunătățirea traducerii, creând o bază de date pentru a ajuta aplicația să învețe mai multe sunete de animale.

Downloadează aplicaţiile şi distrează-te împreună cu pisica ta!