De 313 Vizualizari

„Animale”, un serial animat, pentru adulti

Din 7 februarie, in fiecare duminica, la ora 00.00, HBO Comedy difuzeaza primul sezon al noului serial animat pentru adulti „Animale”.

Produs de Phillip Matarrese si Mike Luciano – serialul are 10 episoade, deocamdata, de cate 22 de minute. Si prezinta viata si discutiile zilnice ale animalelor care traiesc in unul dintre ultimele habitate naturale de pe Terra: New York. Problemele lor sunt ciudat de asemanatoare cu ale oamenilor alaturi de care coexista.

Serialul incepe si in SUA, pe 5 februarie, la HBO. Canalul a comandat deja doua sezoane, dupa ce primele doua episoade au fost vazute intr-o sectiune speciala la Festivalul de Film de la Sundance.

Din distributia care asigura vocile personajelor fac parte actorii: Cobie Smulders, Ellie Kemper, Rob Corddry, Molly Shannon, Horatio Sanz, Wanda Sykes, Nick Kroll, Marc Maron, Adam Scott, Ben Schwartz, Jessica Chastain.

Puteti vedea si promo-ul serialului:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X