Sari la conținut
Home » Ajuns în adăpost după ce s-a pierdut, un câine a fost refuzat de fosta lui familie!

Ajuns în adăpost după ce s-a pierdut, un câine a fost refuzat de fosta lui familie!

  • de
câine

Ajuns în adăpost după ce s-a pierdut, un câine a fost refuzat de fosta lui familie!

Bietul câine a ajuns într-un adăpost de animale din New York!

O cățelușă din rasa Pitbull în vârstă de șase ani a ajuns într-un adăpost pentru animale, asta după ce s-a pierdut de fosta familie. Pe nume Lindsy, datorită microcipului său, fosta familie a fost informată despre locația unde se află, și au decis să îi contacteze. срочный займ ночью

animal de companie

Din păcate, familia nu a apărut niciodată. Totul s-a dovedit a fi o adevărată dramă, un nou caz de abandon al unui animal de companie. Personalul adăpostului a sperat totuşi că Lindsy îşi va găsi rapid o nouă casă, deoarece avea o personalitate prietenoasă.

câine în adăpost

Este dulce, amabilă şi prietenoasă”, povesteşte Lyndsey Grosjean, voluntar la Babylon Animal Shelter. „Îi place să se joace până rupe jucăriile. Adoră drumeţiile, mâncărurile şi timpul petrecut alături de cei dragi ei.”

cățel în adăpost

Este o căţeluşă atât de drăguţă”, a spus Grosjean. „Câinii bătrâni sau de talie mare, pur şi simplu nu primesc atenţia pe care o merită din partea publicului. În plus, acum că a stat în adăpost atât de mult timp, oamenii cred că este ceva în neregulă cu ea. Câinii în vârstă sunt stigmatizaţi.”

animal de companie

A trăi într-un adăpost mult timp nu este ideal pentru niciun câine.

S-a descurcat foarte bine”, a spus Grosjean. „Nu pare să fie stresată, are o mulţime de oameni cărora le pasă de ea şi o îngrijesc. Dar acesta este probabil doar pe jumătate motivul pentru care este încă acolo. Aleargă, se comportă grozav în adăpost şi pare tare fericită. Totuşi, situaţia este cât se poate de tristă.”

Se pare că toată speranța nu a fost în zadar, patrupedul reușind să își găsească o familie care să o adopte pentru totdeauna.

patruped
patruped
câine
câine