Sari la conținut
Home » Dispărută în urmă cu doi ani, o cățelușă este găsită într-o stare deplorabilă!

Dispărută în urmă cu doi ani, o cățelușă este găsită într-o stare deplorabilă!

  • de
O cățelușă

Dispărută în urmă cu doi ani, o cățelușă este găsită într-o stare deplorabilă!

Voluntarii Hope for Paws au salvat o cățelușă rămasă singură pe lume!

Voluntarii de la Hope For Paws, împreună cu cei de la Controlul Animalelor, au fost în centrul atenției în ceea ce privește salvarea unei cățelușe aflată într-o stare îngrozitoare. заказать дебетовую карту онлайн банки

Câinele era speriat de prezenţa oamenilor, însă atunci când a simțit că oamenii îi vor binele, ea a decis să renunțe la orice teamă. În timp ce una dintre voluntare se preocupa să-l hrănească, cealaltă a venit prin spatele câinelui pentru a-l prinde.

Această acțiune a fost chiar răsplătită cu o mulțime de gustări delicioase, după o bună perioadă în care risca să moară de foame la propriu.

Bietul câine îşi pierduse o bună parte din blană, îndeajuns de multă încât să i se vadă coastele prin piele. Înfăţişarea sa era de-a dreptul deplorabilă.

animal de companie

Trebuiau să salveze cumva acest biet câine, patrupedul având nevoie de îngrijiri medicale şi de o casă. Nimeni nu ar trebui să se chinuie pe străzile periculoase.

patruped

În cele din urmă, animalul costeliv a fost capturat cu grijă şi transferat în maşină. Deşi era speriat, s-a comportat foarte bine. Voluntarele de la Hope for Paws i-au pus numele Edna. Când au ajuns la clinica veterinară, au verificat prezenţa microcipului, şi s-a dovedit că avea unul! Dar, în ciuda veştilor bune că Edna a fost găsită în viaţă, primul său proprietar nu a fost interesat să o ia înapoi.

Astfel, salvatorii au aflat că primul său proprietar, cu ani în urmă, a lăsat câinele în grija unei familii. Ei o declaraseră moartă, toate eforturile de găsire a ei fiind în zadar.

O cățelușă
O cățelușă

Din fericire pentru ea, voluntarii au reușit să îi găsească o familie potrivită, care o va iubi necondiționat, fără probleme.