Sari la conținut
Home » Reacția adorabilă a unei cățelușe după ce l-a văzut pe pompierul care i-a salvat viața!

Reacția adorabilă a unei cățelușe după ce l-a văzut pe pompierul care i-a salvat viața!

  • de

Reacția adorabilă a unei cățelușe după ce l-a văzut pe pompierul care i-a salvat viața!

Voluntarii au fost impresionați de viața unei cățelușe!

Nu există niciun motiv pentru ca oamenii să-şi abandoneze animalele sub cerul liber şi să le lase pradă condiţiilor grele de pe străzi.

Este şi cazul lui Chunkie, o biată căţeluşă legată de un stâlp în ploaie şi lăsată să-şi găsească sfârşitul.

Din fericire pentru această căţeluşă, ea a fost găsită de Mike Thawley de la Postul 14 de Pompieri din Sacramento, California. Mike a descoperit-o bolnavă şi slăbită, legată de un stâlp în ploaie, zbătându-se între viaţă şi moarte.

Mike nu a putut să o lase acolo, aşa că a curăţat-o şi a dus-o la un adăpost pentru animale pentru a fi verificată de personalul medical.

S-a descoperit că Chunkie suferea de scabie, iar pielea ei era destul de afectată. Voluntarii de la adăpost i-au tratat afecţiunile şi au îmbrăcat-o în haine călduroase pentru a-i proteja pielea.

Toţi se bucurau să vadă că Chunkie fusese salvată, dar se pare că ea stabilise o legătură puternică cu salvatorul ei, Mike.

A doua zi însă, pompierul Mike venit în vizită la adăpost şi, din fericire, cineva a filmat momentul emoţionant al revederii. Urmăriţi mai jos întreaga poveste:

În plus, nu după mult timp, Mike a reuşit să o adopte pe Chunkie în propria familie. A fost momentul în care viaţa ei s-a schimbat total, cu un stăpân care o iubeşte necondiţionat.