De 15137 Vizualizari

Am aflat care sunt cele ȘASE semne CLARE care îţi spun că PISICA TA te IUBEŞTE!

Vezi daca reusesti sa le bifezi pe toate!

Dimineaţa te trezeşti cu ea în gând, poate cu ea chiar şi în faţa ochilor. Mănânci doar alături de ea şi în orice moment ea e gata să-ţi ofere compania ei şi să te facă să râzi. Seara, e prima care te întâmpină, dar apoi te lasă cu ochii în soare când vede că nu i-ai adus nimic… Da, ea e pisica ta. Şi probabil că te iubeşte. De fapt, mai mult ca sigur te iubeşte! Dar dacă nu eşti 100% convins, iată care sunt cele 6 semne că inima ei e doar a ta!

  1. Te spală ocazional. Dacă vine să-ţi aranjeze blăniţa, adică are grijă de tine, e un semn de afecţiune!

happy freckled girl and funny red cat

  1. Se uită la TV cu tine. Poate că nu înţelege mare lucru, dar nici nu se urcă pe telecomandă să-ţi schimbe canalul, nu-i aşa? Semn major de iubire!

pisica se uita latv

  1. Îţi aduce cadouri. Cu toate că tu nu i-ai mai luat ei nimic… De foarte mult timp! Ţi-a adus un şoricel? Pai dacă nici asta nu e iubire, atunci nu ştiu ce e…

Ginger cat, Lucky, bringing a captured mouse for her kittens

  1. Nu te lasă niciodată singur. Dacă e alături de tine şi la bine şi la rău, şi la baie şi la bucătărie, e clar: te iubeşte.

manca

  1. Plânge atunci când pleci? Dacă răspunsul tău e „nu ştiu” înseamnă că nu eşti demn de pisica ta. În primul rând, orice iubitor de animale stă câteva minute cu urechea lipită de uşă pentru a vedea dacă necuvântătorul începe să „cuvânte” ceva enervant pentru vecini. În al doilea rând, dacă o face, înseamnă că nu vrea să pleci, logic. Ceea ce e o dovada clară de afecţiune!

te intampina la venire

  1.  Dacă te întâmpină chiar de la uşă atunci când ajungi acasă… Nu te iubeşte! Te adoră! :)

dimineata pisica

BONUS: Dacă face pipi în pantofii tăi nu înseamnă că nu te iubeşte. De fapt, nu înseamnă nimic. Miroseau a „chinezesc” şi probabil că a văzut şi ea la ştiri ce se întâmplă la ei în fabrici. Cââhhh!

 

 

 

Tags:

Un singur comentariu

  1. Mynka mea,NUUUUU o dau pentru toate millioanele din lumea aceasta.NUUUUm-a vandut si NU m.a cumparat niciodata!!!ESTE o pisicutza cu 5 culori,si o am de 15 ani!!
    ESTE TOTUL CE AM PE ACEST PAMANT!!! JUR!!!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X