De 2631 Vizualizari

Alexandra Stan putea să scape de bătăile impresarului, daca urma exemplul acestei femei!

Trebuie văzut!

 

O americancă a trecut ani de zile printr-un adevărat calvar alături de iubitul ei, încasând bătăi crunte, asemenea cântăreţei noastre, Alexandra Stan. Şi cu toate că după Alexandra Stan au ieşit şi alte vedete la rampă, susţinând că şi ele au fost agresate într-un mod brutal de partenerii de viaţă, nimeni nu le-a dat acestor femei soluţia salvatoare.

diana

Una dintre cele mai bune metode de apărare există şi chiar i-a salvat viaţa americancei Diana Walbert: câinele ei.

lilly

Lilly, un pitbull în vârstă de 3 ani, a reacţionat imediat atunci când şi-a văzut stăpâna doborâtă de o ploaie de lovituri de pumn venite din partea iubitului ei. Acesta era înarmat şi o sabie ninja, intenţionând, cel mai probabil, să o ucidă. În mai puţin de o fracţiune de secundă, Lilly l-a imobilizat pe agresor, muşcându-l de mâini.

 

Iubitul agresiv, Nicholas Clark, a sărit speriat pe geamul de la etajul casei, apoi s-a ascuns în curte, sub două saltele. Acolo a şi fost găsit de poliţie.

 

“In acest caz, proprietarul câinelui a fost apărat de câine”, a spus unul dintre agenţii de poliţie care a investigat întreaga scenă, emoţionat de povestea cu final fericit.

 

“Ne bazăm una pe cealaltă. Ea ştie că eu voi avea mereu grijă de ea şi eu ştiu că şi ea va avea grijă de mine. Sunt binecuvântată să o am pe Lilly”, a declarat Diana.

Aşadar, “dacă vă simţiţi fără protecţie, nu aveţi o familie care să vă fie alături în momentele grele, puteţi adopta un câine care se nu vă lase singure în faţa unor pericole de acest gen”, susţin dresorii americani.

 

 

 

 

 

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X