Sari la conținut
Home » Ai o pisicuță portocalie și nu știi ce nume să îi pui? Uite câteva idei!

Ai o pisicuță portocalie și nu știi ce nume să îi pui? Uite câteva idei!

Ce este Hipoglicemia?

Ai o pisicuță portocalie și nu știi ce nume să îi pui? Alegerea numelui pentru pisica sau pisoiul tău este o decizie importantă, deoarece vei folosi acest nume timp de mulți ani, posibil chiar zeci de ani, dacă norocul îți surâde. Prin urmare, este crucial să alegi un nume care să îți placă cu adevărat.

Dacă ai un pisoi portocaliu sau o pisică portocalie care este de sex feminin, ai cu adevărat un animal de companie special! Poate te va surprinde să afli că majoritatea pisicilor portocalii sunt, în general, de sex masculin.

Ai o pisicuță portocalie și nu știi ce nume să îi pui?

Acest fenomen se datorează faptului că gena care determină culoarea portocalie în blană este legată de sex, iar în cea mai mare parte, pisicile portocalii sunt băieți. Numai aproximativ două din 10 pisici portocalii sunt de sex feminin.

Deci, dacă ai o pisică portocalie, consideră-te norocos și apreciază-o la maximum! Pentru o pisică atât de rară ca o pisică portocalie de sex feminin, merită un nume cu adevărat special.

Atunci când alegi un nume minunat pentru pisica sau pisoiul tău portocaliu, ai o mulțime de opțiuni distractive. Iată câteva sugestii pentru nume de pisici portocalii.

Nume bazate pe culoare sau dungi

 1. Chihlimbar
 2. Caramel
 3. Ghimbir
 4. Roscata
 5. Coral
 6. Ruginiu
 7. Tangerina
 8. Cupru
 9. Aurie
 10. Roșcovană

Nume bazate pe alimente:

 1. Miere
 2. Morcov
 3. Scorțișoară
 4. Curry
 5. Paprika
 6. Caise
 7. Portocala
 8. Arțar
 9. Dovleac
 10. Mandarina

Nume bazate pe flori

 1. Crin
 2. Calendula
 3. Lalea
 4. Garoafă
 5. Margareta
 6. Trandafir
 7. Mac
 8. Narcisa
 9. Marigold

Nume bazate pe alte animale

 1. Tigrul
 2. Vulpesca
 3. Phoenix
 4. Licurici
 5. Puma
 6. Leoaică
 7. Pantera
 8. Ursuleț
 9. Tigroaică
 10. Ghepard

Alegerea unui nume este o decizie personală, deci alegeți un nume care să vă placă și să se potrivească personalității pisicii voastre portocalii. Cu un nume potrivit, veți putea să o numiți cu dragoste și să vă bucurați de compania ei pentru mulți ani, conform ro.point.pet.