De 2895 Vizualizari

Află povestea lui Tyson! Intervenția chirurgicală a fost LUNGĂ ȘI DUREROASĂ. Adevărul despre starea de sănătate

Află povestea lui Tyson, eroul cu trei picioare! Un buldog francez extreme de iubitor a fost victim unui crunt accident. Câinele din America, în vârstă de aproximativ doi ani, a ajuns pe mâna unor specialiști care au încercat să-i salveze piciorul bolnav, dar, din păcate, ei au decis că cea mai bună soluție pentru cățel este amputarea.

A fost un proces lung și dureros pentru Tyson, dar și pentru stăpânii lui. Ei spun că după intervenția chirurgicală suferită, Tyson se simte foarte bine, iar pentru ei, această experiență neplăcută a fost ca o adevărată lecție de viață. Câinele le-a arătat că trebuie să aprecieze ceea ce au și, indiferent cât de gravă este problema, trebuie să zâmbească.

Tyson este un erou și am vrut să-ți spunem povestea lui pentru că în lume există și alți cățeluși șchiopi care merită  să fie adoptați și iubiți.

Atunci când își pierd un picior, atât pisicile cât și câinii își pot continua activitațile fară prea multe probleme, folosindu-se de celelalte trei membre.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Stăpânul a explicat de ce câinele lor stă pe acoperiș. Huckleberry face senzație pe Internet!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X