Sari la conținut
Home » Actoria în lumea animalelor! Cele mai cunoscute necuvântătoare care au avut un rol în filme

Actoria în lumea animalelor! Cele mai cunoscute necuvântătoare care au avut un rol în filme

Iubitorii de animale sunt de acord că un actor necuvântător face ca orice film să fie mai bun, fie că joacă rolul principal sau un rol secundar. Există, de asemenea, filme cu animale de companie sau animale sălbatice, care sunt populare pentru copii. Totuși, nu toate animalele din filme sunt la fel, acestea fiind cunoscute mai ales pentru că sunt inteligente, amuzante, eroice, iubitoare, frumoase sau chiar terifiante. Iată mai multe informații despre cele mai cunoscute animale din filme.

Bambi este unul dintre primele filme pe care mulți oameni le-au vizionat când erau copii. Este clar de înțeles de ce: cerbul, Bambi este curios și adorabil ca personaj principal. Își iubește mama, iar când aceasta este ucisă de vânători, el trebuie să supraviețuiască. Din fericire, el are mulți prieteni din pădure, inclusiv iepurele Thumper, care ajunge să aibă grijă de el. El crește și devine un cerb uimitor și își găsește dragostea.

Old Yeller

Povestea unui câine pe care toată lumea îl iubește, Old Yeller este o dramă de aventură. Un adolescent găsește un câine vagabond care a ajuns la el acasă și îl adoptă cu reticență. Oamenii cred la început că este un câine mutant bun de nimic, până când câinele îl protejează pe băiat împotriva animalelor sălbatice. Câinele este interpretat de un Yellow Mastador de 170 de kilograme, un amestec de Labrador Retriever/Mastiff englezesc. Acest film este o poveste despre maturizare. Un băiat care învață despre dragoste și pierdere și despre cum să facă ceea ce trebuie chiar dacă doare.

Doamna și vagabontul

Doamna și vagabondul este un film romantic clasic cu animale. Lady este un Cocker Spaniel care se simte neglijat acasă și ajunge să se aventureze afară. În cele din urmă îl găsește pe Vagabond, un câine vagabond care se bagă în necazuri, dar o protejează și îi arată cum este viața pe străzi. Cei doi ajung să se îndrăgostească. Cea mai bună scenă este partea în care împart un tăiței de spaghete și se sărută după ce fiecare își mănâncă partea lor.

Homeward Bound: The Incredible Journey

Un film care cucerește toate inimile, Homeward Bound: The Incredible Journey are ca personaje principale trei actori animale. Aceștia sunt Chance, un tânăr bulldog american aventuros; Sassy, o pisică himalayană pretențioasă, dar amuzantă; și Shadow, un Golden Retriever bătrân și înțelept care știe să se descurce. Cei trei se rătăcesc după ce familia lor îi lasă în vacanță la ferma unui prieten, crezând că au fost abandonați, și se hotărăsc să găsească drumul înapoi acasă la ei. Aceasta este o comedie de aventuri perfectă pentru copii sau pentru întreaga familie.

Regele leu


Drama muzicală animată The Lion King se ridică cu adevărat la înălțimea genului său. Produsă în perioada Renașterii Disney, este o poveste magică a unui regat de lei africani, cu Simba ca personaj principal, alături de alte câteva animale. Filmul începe cu tânărul leu Simba care este sfătuit de tatăl său Mufasa pentru a-i succeda ca viitor rege al Pridelands, dar, din păcate, unchiul patern al lui Simba, Scar, îl ucide pe Mufasa și îi fură tronul în mod ilegitim. Scar este manipulator și terifiant și îl face pe Simba să creadă că el este responsabil pentru moartea tatălui său, încurajându-l să fugă în exil. Simba primește prietenie și sfaturi de viață de la Timon și Pumbaa, o suricată și un mistreț care sunt proscriși. Prietenul său din copilărie, Nala, care este o leoaică, și șamanul Rafiki îi pun lucrurile în perspectiva potrivită, iar el îl înfruntă pe Scar, punând capăt tiraniei acestuia și ocupând locul care i se cuvine ca rege în Cercul Vieții.

Cartea junglei

Cartea Junglei a fost inspirată din povestea reală a unui copil sălbatic de sex masculin, Dina Sanichar, care a fost crescută de lupi. În comedia animată de aventură-muzical-comedie, băiatul se numește Mowgli. Prietenii săi, Ursul Baloo și Pantera Bagheera, încearcă să-l convingă să se întoarcă la civilizație. Cu toate acestea, un tigru pe nume Sheere Khan vrea să-l ucidă pe Mowgli ca răzbunare pentru că oamenii l-au cicatrizat cu foc. Mowgli decide să părăsească pădurea pentru a-și ține prietenii în siguranță, dar este răpit de o bandă de maimuțe, iar regele îi cere să facă „floarea roșie”, care este focul. Mowgli scapă cu ajutorul prietenilor săi și îl înfruntă pe Sheere Khan, dar din greșeală declanșează un incendiu în pădure, iar Mowgli trebuie să salveze pe toată lumea.

101 Dalmațieni


Filmul animat de comedie de aventuri 101 Dalmațieni este o mână de căței. Cruella de Ville este o femeie ticăloasă care răpește un pui de cățeluși dalmațieni pentru a face din blana lor haine. Perdita și Pongo, părinții cățeilor, pleacă într-o misiune de salvare a acestora. Povestea se încheie cu salvarea lor, precum și a altor 84 de căței dalmațieni pe care Cruella îi cumpărase de la magazinele de animale, în total 101.