De 3314 Vizualizari

Este soţia unui personaj celebru în întreaga lume, dar nimeni nu ştia cât de frumoasă e! În plus, e mămică pentru 50 de PISICI!

Despre soţul ei mulţi spun că e un nesuferit! - GALERIE FOTO

 Starul radioului şi omul pe care toată lumea îl identifică cu evoluţia FM are o soţie „de-ţi stă pulsul când te uiţi la ea!”, scriu americanii. E vorba despre Beth, soţia celebrului Howard Stern!

beth stern 3

La ultimul interviu acordat recent celor de la Hallmark Channel, cei doi au făcut o declaraţie fabuloasă, care nu doar că diminuează din caracterul dur pe care Howard îl afişează pretutindeni, dar îl urcă pe star în topul celor mai mari iubitori de animale!

beth howard stern 2

“Din luna iunie a anului trecut şi până acum, am strând pe proprietatea noastră 50 de pisici. Unele îşi aşteaptă familia adoptivă, pe când altele au devenit rezidenţi permanenţi ai casei Stern. Una dintre ele este Bella, o pisică oarbă. Îl avem şi pe Ursul Leon, un motan neagru şi gras, cântăreşte 12 kilograme”, a declarat Beth. “Nu cred în superstiţii, cu atât mai puţin în faptul că pisicile negre aduc ghinion! Noua ne-a adus doar noroc!”, a mai spus soţia lui Howard Stern.

howard stern 1

Starul radio Howard Stern a făcut un apel către oameni să meargă în adăposturi şi să salveze măcar o pisică de la moarte. El a mai adăugat că aceste animale îţi pot oferi foarte multe momente frumoase.

Beth va prezenta în viitorul apropiat o emisiune dedicată felinelor şi speră ca în acest fel să convingă cât mai multe persoane să adopte pisici de pe străzi sau adăposturi.

beth stern 11

Puteti sa admirati frumusetea lui Beth in aceasta galerie FOTO:

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Cuprins de tristețe, Blue parcă uitase să trăiască… până când un SUFLET BUN i-a dat o nouă şansă la viață

Cuprins de tristețe, Blue parcă uitase să trăiască… până când un SUFLET BUN i-a dat o nouă şansă la viață
13 Noi, 2017 la 6:35 pmModifica

O gară din Japonia a fost salvată de la FALIMENT de o pisică

Felina ocupă o funcție importantă.

O gară din Japonia a fost salvată de la FALIMENT de o pisică
13 Noi, 2017 la 12:59 pmModifica

Animalele pot PLÂNGE? Voi ce părere aveți?

Tu ce crezi?

Animalele pot PLÂNGE? Voi ce părere aveți?
13 Noi, 2017 la 10:59 amModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X