Sari la conținut
Home » Cuprins de tristețe, Blue parcă uitase să trăiască… până când un SUFLET BUN i-a dat o nouă şansă la viață

Cuprins de tristețe, Blue parcă uitase să trăiască… până când un SUFLET BUN i-a dat o nouă şansă la viață

Cuprins de tristețe, Blue parcă uitase să trăiască… până când un SUFLET BUN i-a dat o nouă şansă la viață!Atunci când vedem tristețea din ochii unor căței abandonați de stăpânii lor, realizăm prin ce dramă trec şi cât de greu le este să se adapteze și să supravieţuiască în adăposturi. Realitatea este dură şi din păcate tot mai multe animale de companie ajung să trăiască, fără voia lor,  în aceste condiţii.

 Voluntarii unei asociaţii pentru protecția animalelor s-au gândit să ajute un cățel ce fusese abandonat de proprietarii lui pentru că au decis să se mute și să nu-l ia cu ei în noua lor casă. Lucru care i-a impresionat cel mai mult şi i-a determinat să facă tot posibilul pentru a-i oferi o viaţă mult mai bună era tristeţea cruntă care se citea în privirea acestui câine din rasa Pit Bull.

În cele din urmă, voluntari au observat chipul mai mult decât trist al lui Blue și au decis să-l ajute. Au filmat un videoclip și l-au încărcat pe Facebook, sperând că cineva va vedea cât de trist este și-l va adopta. La scurt timp, o femeie pe nume Jennifer McKay a venit să-l vadă pe Blue.”Era foarte trist și deprimat”, a declarat McKay pentru The Dodo. „Nici măcar nu se uita la mine. Toți ceilalți câini mă priveau în ochii și dădeau din codițe, dar el nici măcar nu s-a ridicat de pe podea, nu a veni să mă vadă. Era atât de trist de parcă ar fi știut că a fost lăsat acolo voit”.McKay s-a hotărât să-l adopte pe Blue, iar după ce câinele a trecut testul temperamentului, a fost dus acasă. După ce a părăsit adăpostul, Blue King a început să se schimbe în bine. Noua sa ”mamă” spune că Blue adoră să se privească în oglindă. McKay spune că Blue încă mai are multe de învățat, inclusiv comenzile de bază și mersul în lesă, dar speră că totul va fi bine.

https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/videos/726625000843470/