De 740 Vizualizari

A inotat pe langa crocodilii de 8 metri! Ce truc a folosit?

Un barbat s-a imbracat ca pentru o zi la plaja si a intrat intr-o piscina plina cu crocodili, fara a avea nicio protectie.

Si a fost extrem de relaxat printre reptilele de opt metri. Cum le-a pacalit? Folosind o saltea gonflabila in forma de crocodil. Iar trucul a avut succes, asa ca a putut pluti la cativa centimetri de reptilele uriase, scapand teafar si nevatamat.

Desi la inceput a luat un bat in piscina, pentru a se putea apara de crocodili, a renuntat repede la el. In fotografii se vede cum barbatul inoata la cativa centimetri de coada puternica a unui urias, relateaza Daily Mail.

Aventurosul – comedianul Charles, care detine canalul de Youtube Outdoor Adventure, a recunoscut ca aceasta „a fost, cu siguranta, una dintre cele mai nebunesti idei pe care le-a avut”.

„Nu eram sigur cum vor reactiona la aceasta saltea, insa este o experienta unica sa fii privit exact in ochi de catre aceste reptile”, a spus Charles.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X