Sari la conținut
Home » A înghițit un ciorap de damă, două ace de siguranță, un medalion, 5 m de sfoară și un papuc!

A înghițit un ciorap de damă, două ace de siguranță, un medalion, 5 m de sfoară și un papuc!

 Unii proprietari de animăluțe au noroc cu niște exemplare cuminți, care nu dau prea multe bătăi de cap.  Dar rareori e și cazul stăpânilor de Golden Retriever, această rasă fiind una dominată de energie și curiozitate. Dr. Alexandru Vițălaru, de la Facultatea de Medicină Veterinară din București, a adunat, de-a lungul anilor, o colecție impresionantă de obiecte găsite în burticile pacienților lui necuvântători. Printre cele mai impresionante descoperiri a fost meniul diversificat a unui Golden Retriever, care a reușit să mănânce un ciorap de damă, două ace de siguranță, un medalion, 5 m de sfoară și un papuc!   Asist. univ. Dr. Alexandru Vițălaru ( www.vitalaru.ro )

 ”În ziua în care a ajuns la cabinetul meu avea doar două ace de siguranță în stomac. L-am programat la  operație a doua zi. Când l-am deschis, pe lângă acele ace am mai găsit un papuc de plastic făcut bucăți, 5 metri de sfoară, o cruciuliță de plastic și un ciorap de damă. Le-a înghițit de pe o zi pe alta”, își amintește medicul.

  

In numarul 3 al revistei Animal Zoo, care apare pe piata marti, 2 aprilie, distribuita GRATUIT in interiorul ziarului EVENIMENTUL ZILEI, veti gasi un foto-reportaj interesant cu obiectele ciudate/haioase gasite de dr. Vitalaru in burticile animalelor! Merita sa vedeti cu ochii vostri colectia impresionanta!

Animalutul tau vrea sa citesti Animal Zoo!