De 2687 Vizualizari

A înghițit un ciorap de damă, două ace de siguranță, un medalion, 5 m de sfoară și un papuc!

Un câine tare flămând!

 

Unii proprietari de animăluțe au noroc cu niște exemplare cuminți, care nu dau prea multe bătăi de cap.

 

Dar rareori e și cazul stăpânilor de Golden Retriever, această rasă fiind una dominată de energie și curiozitate.


Dr. Alexandru Vițălaru, de la Facultatea de Medicină Veterinară din București, a adunat, de-a lungul anilor, o colecție impresionantă de obiecte găsite în burticile pacienților lui necuvântători. Printre cele mai impresionante descoperiri a fost meniul diversificat a unui Golden Retriever, care a reușit să mănânce un ciorap de damă, două ace de siguranță, un medalion, 5 m de sfoară și un papuc!

 

 

 Asist. univ. Dr. Alexandru Vițălaru

 ( www.vitalaru.ro )

 ”În ziua în care a ajuns la cabinetul meu avea doar două ace de siguranță în stomac. L-am programat la  operație a doua zi. Când l-am deschis, pe lângă acele ace am mai găsit un papuc de plastic făcut bucăți, 5 metri de sfoară, o cruciuliță de plastic și un ciorap de damă. Le-a înghițit de pe o zi pe alta”, își amintește medicul.

 

 

In numarul 3 al revistei Animal Zoo, care apare pe piata marti, 2 aprilie, distribuita GRATUIT in interiorul ziarului EVENIMENTUL ZILEI, veti gasi un foto-reportaj interesant cu obiectele ciudate/haioase gasite de dr. Vitalaru in burticile animalelor! Merita sa vedeti cu ochii vostri colectia impresionanta!

Animalutul tau vrea sa citesti Animal Zoo!

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X