De 1890 Vizualizari

ȘOCANT! A fost abandonat din cauza defectului sau? Medicul veterinar NU A MAI VĂZUT un asemenea CAZ!

Un motan cu trei urechi a fost descoperit abandonat langa un garaj si preluat de centrul Feline Care Cat Rescue, din East Harling, Norfolk.

Motanul a uimit personalul centrului cu defectul sau din nastere. Managerul Molly Farrar a declarat ca medicul veterinar nu a mai vazut o pisica cu trei urechi in 30 de ani de practica.

Angajatii de la Feline Care Cat Rescue s-au gandit la mai multe nume pentru motanul neobisnuit, printre care „Spock” sau „Captain Kirk” – dupa personajul din Star Trek care exploreaza „the final frontier” (frontiera finala) care in engleza suna asemanator cu „the final front-ear” (urechea frontala finala), n.red. In final s-a optat pentru „Brian”, dupa numele proprietarului garajului langa care a fost gasit.

trei urechi

Potrivit BBC, este posibil ca Brian, care ar avea intre patru si opt ani, sa fi fost abandonat sau sa fi urcat accidental singur in spatele unui camion.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X