De 1707 Vizualizari

A capturat un monstru marin! Un bărbat a scos din ocean un rechin de aproape jumătate de tonă!

Imaginile par desprinse din renumitul film „Falci”!

Un grup de pescari din Florida au capturat un rechin imens din specia Makos, un potenţial candidat la titlul de cel mai mare exemplar prins vreodată la undiţă!

Joey Polk şi verii săi au dus o luptă destul de dură cu “monstrul marin” pentru a-l aduce la mal. Iar “victoria” a fost încununată cu un set de poze deosebite! Din păcate pentru ei, nu toată lumea a aplaudat gestul bărbaţilor, aceştia fiind mustraţi de specialişti spunându-le că era mai bine dacă practicau metoda “prinde & eliberează”, deoarece exemplarul era unul aparent sănătos.

Mai rau, rechinul a ajuns pe gratar, saturand peste 200 de guri.

big shark

Americanul care l-a prins în ac  nu a vrut să dezvăluie niciun amănunt despre marea captură, de teamă că autorităţile vor interzice pescuitul rechinilor de pe ţărm în acea zonă şi pentru că nu a dorit să sperie turiştii. Dar în momentul în care omul a pus gigantul în remorca maşinii, aceasta a devenit o adevărată atracţie pentru orice trecator.

 

Pozele făcute de curiosi au ajuns pe internet şi au devenit virale imediar.

Astfel, întreaga poveste a fost descoperita si, intr-un final, a fost spusă in detaliu chiar de Joey, care a asigurat publicul că nu este una din poveştile pescăreşti şi că “animalul” e real.

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X