Sari la conținut
Home » Zece ani de așteptare în fața spitalului unde a murit stăpânul său! Un câine cu adevărat loial

Zece ani de așteptare în fața spitalului unde a murit stăpânul său! Un câine cu adevărat loial

  • de

Zece ani de așteptare în fața spitalului unde a murit stăpânul său! Un câine cu adevărat loial.

Toți au fost impresionați de gestul lui! Un câine cu totul deosebit!

Un câine din Belo Horizonte, Brazilia, a demonstrat din nou loialitatea pe care animalele noastre de companie o pot dovedi în anumite momente. Niciodată nu a luat în calcul să își părăsească stăpânul, indiferent de problemele apărute.

Din păcate omul pe care îl iubea cel mai mult şi-a dat ultima suflare după o operaţie, aşa că mult aşteptata reuniune dintre câine şi stăpân nu s-a mai întâmplat. Dar, în ciuda tuturor obstacolelor, Negao nu a părăsit niciodată curtea acelui spital.

Toţi vizitatorii spitalului cunosc acum povestea tristă a lui Negao, toţi îl iubesc, îi dau mâncare, apă şi o mângâiere pentru a-l face să se simtă mai puţin singur.

Negao este un câine extrem de sociabil care, timp de 10 ani, nu s-a mutat niciodată din faţa spitalului în care a fost internat proprietarul său. Văzându-l zi de zi acolo, angajaţii spitalului l-au îndrăgit atât de mult, încât a devenit un fel de mascotă şi prezenţă care oferă bucurie tuturor pacienţilor şi vizitatorilor spitalului Belo Horizonte.

Un câine
Un câine

Din păcate, pe măsură ce avansează în vârstă, Negao a început să aibă probleme cu ficatul, iar acum toţi oficialii şi angajaţii spitalului au deschis un fond pentru donaţii, astfel încât să-i ofere acestui patruped adorabil şi loial îngrijire adecvată pentru problema sa medicală.

Nu întâmplător există zicala „câinele este cel mai bun prieten al omului”. Fidelitatea pe care prietenii noştri cu patru picioare o pot exprima este unică în felul ei, iar noi, proprietarii acestor animale adorabile, nu putem să nu răspundem acestui sentiment sincer.

Cu siguranță că acesta nu își va uita vreodată stăpânul său, indiferent de cât timp va trece.