Sari la conținut
Home » După o lungă perioadă petrecută în adăpost, un câine este adoptat de o familie iubitoare!

După o lungă perioadă petrecută în adăpost, un câine este adoptat de o familie iubitoare!

După o lungă perioadă petrecută în adăpost, un câine este adoptat de o familie iubitoare!

Bietul câine a stat mai bine de trei ani într-un adăpost!

Bowie, un cățel adorabil, viața a fost extrem de complicată încă de când s-a născut, el fiind abandonat într-un centru pentru animale. A schimbat de-a lungul vieții mai multe adăposturi pentru animale, până când a ajuns într-o casă temporară. Bowie este un câine foarte cuminte şi prietenos.

Cu toate acestea, el avea nevoie urgentă de o familie, iar voluntarii au decis să depună toate eforturile în acest sens. Nu părea un lucru complicat, însă patrupedul a avut un ghinion incredibil.

Săptămânile s-au transformat în luni. Lunile s-au transformat în ani. În total 1.250 de zile şi bietul câine încă nu-şi găsise o familie care să-l primească cu braţele deschise.

Cum taxa pentru adopţie fusese deja plătită, voluntarii au fost de acord să-i ofere viitorului proprietar al lui Bowie patru sesiuni de dresaj private gratuite şi o şedinţă foto profesională.

Un câine

Adăpostul a decis să împărtăşească povestea lui Bowie pe reţelele de socializare. Odată cu această postare, voluntarii sperau să atragă atenţia cuiva care ar fi interesat de adopţia câinelui.

Planul a funcţionat, primind peste 40 de cereri de la oameni care doreau să-l adopte. Fiecare candidat a fost analizat cu atenţie pentru a-i găsi câinelui casa cu adevărat perfectă.

Întâlnirea cu femeia pe care o considerau candidata ideală a fost un real succes. Aceasta l-a şi adoptat ​​pe Bowie weekend-ul trecut! Reacţia bietului câine a fost copleşitoare. După ani de zile în adăpost, Bowie are în sfârşit un loc căruia să-i spună „acasă”! O întâmplare cu totul fericită.

Un câine

Din fericire pentru el, de acum înainte va avea o viață frumoasă și liniștită alături de o familie cu totul deosebită, iar grija abandonului va dispărea pentru totdeauna.