3193 Vizualizari

13 Dec, 2013 la 3:13 pm

E un ADEVĂRAT EROU! Un copil şi-a riscat viaţa pentru a salva un câine lovit de maşină

Totul a fost imortalizat! Vezi imaginile ULUITOARE

 

Nu trebuie să fii mare ca să poţi deveni erou. Nu trebuie să ai puteri supranaturale, ci trebuie doar să dat dovadă de umanitate. Ceea ce a şi făcut un copil de doar 11 ani. Gestul lui a umplut ochii de lacrimi tuturor brazilienilor.

 

Când începi să crezi mai tare că oamenii nu mai tolerează animalele şi că urmează vremuri grele pentru necuvântătoare, un copil cât o lingură apare şi îţi redă speranţa!

Numele lui e Jean Fernandes, din Brazilia. Puştiul şi-a riscat viaţa pentru a salva o alta. Jean a ţâşnit printre maşinile de pe o şosea aglomerată pentru a ajuta un câine lovit de maşină. Şoferul care a făcut asta şi-a văzut mai departe de drum, nepăsător.

 

Copilul a luat animalul în braţe şi l-a dus pe trotuar, apoi a chemat ajutor.

Mama lui Jean, Rubia Liliana Rose a spus televiziunilor că băiatul ei iubeşte animalele şi că e un obicei de-al lui de a salva animalele rănite, abuzate sau abandonate. Femeia e extrem de mândră de fiul ei, chiar dacă micuţul putea fi lovit de o maşină.



 

o-BOY-DOG-3-570

Întregul incident ar fi rămas necunoscut dacă fotograful Rafaela Martins nu ar fi surprins acest act de eroism în fotografii grăitoare.

o-BOY-DOG-2-570

Câinele a fost identificat de veterinarii care se ocupa acum de el. Se numeşte Mel şi recuperarea lui merge foarte bine.

 

 

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*