De 1930 Vizualizari

Vrei o balaceala alaturi de delfini? Uite unde iti poti petrece Revelionul!

Putine experiente se pot compara cu aceea de a inota cu un grup de delfini. In largul marii sau in piscine, scufundarile printre ei sunt de neuitat. Vedem imagini cu delfini care sar in jurul unor ambarcatiuni, jucandu-se cu valurile provocate de acestea, sau intr-un acvariu, antrenati pentru a se distra si a distra, inotand langa cei mici si cei nu chiar atat de mici, intr-o experienta unica.

Pentru cei care cred ca ar fi minunat sa fie langa delfini, cotidianul ABC prezinta cinci destinatii atractive.

Parcul Xcaret, Mexic

delfin1

In acest popular parc de atractii acvatice din Riviera Maya, zona turistica din statul mexican Quintana Roo, de-a lungul Marii Caraibilor, turistii se pot bucura de asa-numitul Dolphin Trek, plimbare submarina alaturi de delfini. „O experienta pe care nu o veti uita niciodata va asteapta in Parque Xcaret!”, se mentioneaza pe site-ul parcului, xcaret.com.mx, care ii invita pe turisti la activitati distractive cu delfini „carismatici”.

Zoomarine, Portugalia

delfin2

Copiii pot mangaia delfinii din acest parc situat in sudul Portugaliei, la cativa kilometri distanta de localitatea Albufeira. Zoomarine include programul Dolphins Emotions Premium, in cadrul caruia turistii dobandesc cunostinte despre ingrijirea delfinilor si fac scufundari alaturi de acestia. Participantii raman circa 30 de minute in apa, unde, sub supravegherea unui antrenor, sunt invitati sa cunoasca delfinii si sa inoate cu acesti „extraordinari ambasadori ai oceanelor”, potrivit site-lui parcului, zoomarine.pt. Cu rezervare prealabila, participantii pot achizitiona inregistrarea video sau fotografii din cursul acestei experiente.

Dolphin Reef Eilat, Israel

delfin3

Situat pe coasta israeliana a Marii Rosii, Dolphin Reef Eilat le permite vizitatorilor sa se bucure de frumusetea unui loc precum Golful Aqaba. Activitatile cu delfinii includ scufundari si snorkelling. Dolphin Reef Eilat este un sit ecologic unic in Israel si in lume unde vizitatorii se pot bucura de o atmosfera naturala, vederi magice, o plaja izolata, precum si de ocazia de a intalni si observa delfinii in habitatul lor natural, potrivit site-ului dolphinreef.co.il.

Discovery Cove, Orlando, SUA

delfin4

Unul dintre cele mai cunoscute delfinarii din lume este cel din parcul tematic Discovery Cove din statul american Florida. Turistul poate deveni „antrenor pentru o zi” in cadrul unui program conceput mai ales pentru copii, dar care este deschis si celor mari. Dupa o scurta pregatire, se poate face o baie cu delfinii, interactionand cu ei si chiar participand la sedinte foto.

Anthony’s Key Resort, Honduras

delfin5

In Roatán, celebra insula paradisiaca din Honduras, se afla Anthony’s Key Resort. Institutul de stiinte ale marii (Roatán Instituto de Ciencias del Mar) faciliteaza cunostinte despre animale marine si intalniri cu acestea. Cei mai curiosi oaspeti se pot alatura naturalistilor de-a lungul lagunei pentru a interactiona cu jucausii delfini si a observa plante si animale autohtone, potrivit site-ului anthonyskey.com.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X