De 1846 Vizualizari

VOTATI-O pe Cristina, ca sa reprezinte Romania, prima data in istorie, la o cursa de sanii trase de caini!

Cum poate fi sustinuta tanara?

O tanara din Hunedoara are un vis, la prima vedere, neobisnuit. Pentru prima data in istorie vrea sa reprezinte Romania la o cursa de sanii trase de caini.

Competitia va fi gazduita anul viitor de Norvegia si Suedia, iar noi toti putem sa o ajutam sa-si implineasca dorinta, daca o votam pe internet. Cristina Bucurestean declara, potrivit Pro TV ca este vorba despre „o cursa pentru oameni normali, oameni ca mine, care merg in munti, fac drumetii, iubesc natura si de asta vreau sa ajung acolo, sa demonstrez ca se poate”.

Atat de mult iubeste Cristina Bucurestean natura incat a fost dispusa sa lase totul ca sa stea cat mai mult in mijlocul ei. Tanara din Hunedoara a renuntat la contabilitate ca sa cutreiere muntii.

Isi doreste enorm sa ne reprezinte la o cursa prin tundra arctica, la carma unei sanii trase de caini Husky. Competitia, considerata una dintre cele mai interesante si dure din lume, are un traseu de aproximativ 300 de kilometri, din Norvegia, pana in padurile din Suedia.

Organizatorii au selectat direct 22 de concurenti. Dar cum Romania este incadrata la categoria „alte tari”, Cristina are nevoie sa fie sustinuta pe internet de cat mai multe voturi, ca sa fie selectata. Misiune dificila, insa nu imposibila. Tara noastra este in acest moment pe locul 1, gratie pozelor postate de Cristina, prin care promoveaza frumusetile Romaniei.

Cei care vor sa o sustina pe Cristina pot face asta pana pe 10 decembrie. O puteti vota AICI.

Un singur comentariu

  1. Este o MARE prostie sa conditionezi votul de inrolareape FB!
    Eu ma straduiesc din rasputeri sa scap de toate spamurile lui Facebook care-mi invadeaza inboxurile, si acum imi conditionati VOTUL meu pentru Cristina…de existenta unui cont FB?! O rusine!…

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X