Sari la conținut
Home » Vizita surpriză: Broasca care s-a infiltrat în casa unei femei

Vizita surpriză: Broasca care s-a infiltrat în casa unei femei

Vizita surpriză. Zilele trecute, Cheyenne Benzo se afla acasă cu fiica ei și câinele lor, Sheldon, când ceva i-a atras atenția.

Acolo, pe podeaua din sufragerie, lângă patul lui Sheldon, Benzo a observat o minge de păr. La prima vedere, nu era atât de surprinzător.

Benzo a declarat că:”Sheldon este practic o tornadă de blană. Sunt obișnuită cu mingi de puf în casă”.

Dar ceva era diferit la această minge de puf specială. Părea să fie mai densă decât celelalte – și se mișca.

Benzo a fost luată prin surprindere.

Vizita surpriză

Femeia susține că inițial a fost confuză:”A fost multă confuzie inițială. M-am întins pe podea cu lanterna și mi-am dat seama că mingea de blană avea ochi”.

Spre surprinderea lui Benzo, ea a descoperit că obiectul misterios era de fapt o broască de copac al cărei corp moale și lipicios ajunsese să fie învelit în blana vărsată a lui Sheldon.

Broasca era atât de înfășurată în păr încât nu mai putea să țopăie liber. Așa că Benzo a decis să ajute.

„M-a lăsat să îi scot niște puf de pe el înainte de a încerca să țopăie, dar bietul micuț o ducea greu”, a spus Benzo. „M-a lăsat să îl iau în brațe și să trec niște apă peste el. A fost foarte rece și m-a lăsat să îl curăț fără să se miște deloc.”

Și cu asta, fosta broască lâncedă a redevenit ceea ce era.

O lecție pentru fiica sa

Benzo a spus că ea și fiica sa au dus broasca afară: „Eu și fiica mea l-am dus afară, la pârâul din curte. A rămas să se răcorească în iarbă, sub un copac hibiscus, în timp ce noi ne-am întors înăuntru”.

În acea zi, totul a fost pus la punct pentru broască – și a fost învățată o lecție dulce despre bunătate, potrivit thedodo.

Femeia a fost foarte fericită: „Am fost foarte fericită că am putut să-i arăt fiicei mele cum să o ajute și să aibă grijă de ea. I-a plăcut să iasă afară pentru a-l elibera. Voi încuraja acest lucru în fiecare zi”.