Nu iti lasa prietenul necuvantator acasa cand vii la cel mai mare eveniment dedicat animalelor. Esti obligat sa-l iei sa se distreze alaturi de tine la toate jocurile si concursurile organizate special pentru voi. Este foarte simplu, tot ce aveti nevoie este voia buna. Inscrierile se fac pe loc in momentul in care se anunta inceperea unui joc sau concurs, iar ca distractia sa fie completa nimeni nu va pleca nepremiat.

Traseul cu obstacole:

Atat tu cat si catelul tau trebuie sa dovediti agilitate in traseul cu obstacole. Nu va fi greu, echipa Clubului Privat pentru Dresaj Canin Ringstar va fi alaturi de voi, iar premiile vor fi din plin ptr toti curajosii!

Best Trick:

Nu tine doar pentru tine! Lauda-ti catelul  daca stie sa faca un truc interesant si arata-l tuturor.

Cel mai mancacios catel:

Sigur va fi concursul preferat al cateilor. Castigator va fi cel ce termina primul mancarea din castroanele pregatite cu cele mai apetisante tipuri de hrana oferite de sponsorii concursului. Dupa o masa copioasa urmeaza premiile, chiar si cei mai putin mancacioasi vor primii premii, asa ca…poftiti la masa!

Concurs de frumusete pentru maidanezi (metisi):

Metisii au o frumusete aparte. Mandreste-te cu catelul tau si ofera-i ocazia sa fie desemnat cel mai frumos catel metis.

Concurs de “look alike”:

Daca prietenul tau cel mai bun seamana cu tine incrieti-va in concursul de “look alike” si convinge-i pe toti.

Smart Dog – cel mai educat catel:

Sigur ai cel mai destept catel asa ca inscrie-l in concurs. Va trebui sa parcurga un traseu ce ii va pune la grea incercare inteligenta.

Cel mai fidel catel:

Hai sa vedem cat de fidel este catelul tau cand este ademenit.Cineva incearca sa ademeneasca cateii iar castigator va fi catelul care se intoarce primul la stapanul lui.

X si 0:

Participa impreuna cu catelul tau la unul dintre cele mai distractive jocuri. Va fi desenat un tabel gigant pentru X si 0. Se vor organiza 2 echipe a cate 3 oameni iar cheia va fi la nazdravanii jucausi. Cand un catel sta mai mult de 5 – 10 secunde intr-un patratel, cucereste patratelul si dreptul de a desena un X sau un 0. Ne vom distra copios.

Continua apoi sa vizitezi expozantii ce te vor incanta cu surprize si cu activitati pregatite pentru tine, pentru animalute si pentru copii. Nu rata demonstratiile superbe de dresaj, prezentarile de rase, prezentarile de moda canina si nu uita sa iti iei buna dispozitie cu tine la cel mai mare eveniment dedicat animalutelor din an. PetExpo, evenimentul dedicat animalelor in perioada 16 – 18 Mai la Romexpo, Pavilion C6.