Videoclip uimitor cu bucuria unor Ciobănești Germani după ce își revăd stăpâna!

Femeia s-a întors din armată, spre bucuria câinilor!

Animalele de companie suferă extrem de mult atunci când proprietarul lor pleacă pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Chiar dacă nu știu motivul pentru care sunt lăsați singuri acasă, ei așteaptă cu nerăbdare să își revadă „familia”.

În următoarea poveste, o tânără plecată în armată a revenit acasă după o perioadă de șase luni, iar cei trei Ciobănești Germani au fost extrem de bucuroși să o revadă.

De şase luni, de când proprietara lor era plecată, cei trei câini habar nu aveau când se va întoarce. Totuşi, patrupezii o aşteptau în fiecare zi.

De cum o văd, cei trei câini sar în sus de bucurie, întrecându-se să-şi arate dragostea.

Şi chiar dacă va trebui să plece în curând de acasă, această tânără se asigură că îşi va petrece o bună parte din timp cu cei trei câini iubiţi, care o tratează cu atâta dragoste şi atenţie.

Videoclip uimitor cu bucuria unor Ciobănești Germani!

Povestea ne arată din nou capacitatea extraordinară a animalelor de a simți anumite trăiri, exact ca oamenii, iar dorul de familie este unul real, foarte puternic.

 

Doriti sa primiti notificari cu stirile animalzoo.ro? Abonati-va acum si va vom tine la curent cu ultimele noutati. Nu Da