Sari la conținut
Home » Bucuria unui cățel după zece zile în care nu și-a văzut stăpânul!

Bucuria unui cățel după zece zile în care nu și-a văzut stăpânul!

  • de
cățel

Bucuria unui cățel după zece zile în care nu și-a văzut stăpânul!

Videoclip impresionant cu loialitatea și dragostea unui patruped!

Următorul patruped aștepta cu nerăbdare să își revadă stăpânul, iar reacția acestuia a devenit imediat virală pe rețelele de socializare.

patruped

Proprietarii de câini cunosc cu siguranţă importanța timpului pe care trebuie să îl petrecem alături de patrupezii noștri. Fiind animale de companie extrem de diferite de pisici, care sunt mult mai independente, câinii tind să petreacă cât mai mult timp alături de oameni.

Tânărul din videoclipul de mai jos a fost plecat în vacanţă doar zece zile, o perioadă care cu siguranţă că nu înseamnă mai nimic pentru prieteni sau familie, dar pentru câinele său a fost prea mult.

cățel
cățel

Unul dintre prietenii lui a venit să-l ia de la aeroport. Şi nu era singur, ci era însoţit de câinele tânărului revenit din vacanţă.

În momentul în care câinele aude vocea stăpânului său, el sare prin fereastra deschisă a maşinii şi aleargă către iubitul său stăpân – „spunându-i” în felul său cât de mult i-a lipsit.

Se pare că patrupedul nu prea a fost de „acord” cu timpul în care a fost despărțit de stăpânul său, însă acum vor avea tot timpul la dispoziție pentru a fi împreună.