Sari la conținut
Home » Legat de o poartă, un cățeluș își aștepta tristul sfârșit! Ce s-a întâmplat cu patrupedul

Legat de o poartă, un cățeluș își aștepta tristul sfârșit! Ce s-a întâmplat cu patrupedul

Legat de o poartă, un cățeluș își aștepta tristul sfârșit! Ce s-a întâmplat cu patrupedul.

Nimănui nu i-a venit să creadă ceea ce au văzut!

Un câine legat de o poartă a fost imaginea care i-a întâmpinat pe angajaţii RSPCA Woodside Animal Center.

În mod clar, a avut o viaţă dificilă şi toţi cei de la adăpost au fost deosebit de fericiţi că acum era în sfârşit în siguranţă şi putea primi îngrijirile de care avea atâta nevoie.

Nimeni nu ştia de cât timp se afla acolo şi, imediat ce i-a văzut, a fost clar că aştepta cu nerăbdare să fie găsit de cineva.

„El stătea cu capul băgat printre barele porţii. Urechile îi erau date pe spate şi ne privea cu nişte ochi mari căprui”, a declarat purtătorul de cuvânt al RSPCA Woodside Animal Center, într-un comunicat de presă.

După ce a fost consultat, adăpostul a descoperit că Misty avea un microcip, dar după ce au apelat numărul de telefon înscris, au descoperit că acesta a fost realocat în urmă cu câţiva ani.

„Trebuie să fie atât de confuz şi dezorientat”, a spus purtătorul de cuvânt.

Legat de o poartă

Să abandonezi un animal, chiar dacă este în proximitatea unui adăpost, nu este niciodată soluţia, iar RSPCA speră să afle cine este persoana care a fost capabilă de un asemenea gest.

„Sperăm că cetăţenii ne vor putea ajuta în investigaţia noastră”, a declarat Karl Marston, inspector al RSPCA, într-un comunicat de presă.