Sari la conținut
Home » Videoclip tragic cu un cățel abandonat în apropierea unei păduri! Autoritățile au pornit o anchetă

Videoclip tragic cu un cățel abandonat în apropierea unei păduri! Autoritățile au pornit o anchetă

  • de

Videoclip tragic cu un cățel abandonat în apropierea unei păduri! Autoritățile au pornit o anchetă.

Filmarea evenimentului tragic a devenit rapid virală pe internet!

Abandonarea unui câine este un gest de lipsă de responsabilitate, iar animalele de companie sunt puse în situația în care trebuie să lupte zilnic pentru supraviețuire.

Schimbarea bruscă a mediului și a modului de trai, poate deveni fatală pentru un animal de companie obișnuit cu viața în cadrul unei familii.

Potrivit ipawditforward.org, în videoclipul de mai jos, un cățel Golden Retriever este coborât din mașină de către proprietara sa, dus inițial la o plimbare, însă femeia se întoarce în fugă pentru a putea pleca mai departe cu mașina, lăsând cățelul al nimănui.

Pericolul la care este expus îl pun în situația în care își putea pierde chiar viața, însă totul avea să fie o poveste cu final fericit.

Asociația Brandon Price şi Alyssa Ott a distribuit videoclipul!

Din fericire pentru el,  cățelul a avut noroc să îi fie distribuită povestea în mediul online, iar acum se află în grija organizaţiei „I Paw’d It Forward”:

„Nu există niciun motiv pentru a face aşa ceva. Dacă decideţi că un patruped nu este pentru dvs., există multe alte posibilităţi”, a scris adăpostul pe Facebook.

În timp ce autorităţile locale o anchetează pe această femeie fără inimă şi fapta de care se face vinovată, câinele este din fericire bine îngrijit, fiind salvat la timp.

Videoclip tragic cu un cățel abandonat!