Sari la conținut
Home » Aruncat la gunoi fără milă! Norocul unui cățel a fost însă un bărbat, care a decis să intervină

Aruncat la gunoi fără milă! Norocul unui cățel a fost însă un bărbat, care a decis să intervină

  • de

Aruncat la gunoi fără milă! Norocul unui cățel a fost însă un bărbat, care a decis să intervină.

Supraviețuirea, lupta cea mai grea cu viața!

Abandonarea animalelor de companie ar putea fi prevenită foarte ușor, printr-un program complex de sterilizare. Însă, în societățile considerate „sărace”, lipsa unui ajutor financiar considerabil care să susțină acest proiect, duce la o mulțime de cazuri de abandonare și eventual moarte.

Spre norocul animalelor, diferiți oameni cu suflet mare decid să intervină, iar o parte dintre ei primesc o nouă șansă la viață.

Aruncat la gunoi fără milă!

Povestea următoare îl are în centrul atenției pe un biet pui de câine nevinovat, care a fost abandonat de un om fără inimă. Din fericire însă, un om cu suflet mare a decis să facă un gest enorm pentru un suflet atât de mic.

Căţeluşul plângea de frică şi de foame, fiind observat în apropierea unor tomberoane de gunoi de către o persoană grijulie care s-a înduioşat pe loc de scena la care era martor.

Salvatorul a verificat bine zona pentru a se asigura că nu există alţi căţeluşi în jur.

Imediat ce tânărul l-a luat în braţe, puiul a ştiut că este în siguranţă.

Micuţul a avut nevoie de un examen medical complet pentru a fi siguri că totul este în regulă. Medicul i-a verificat semnele vitale şi l-a cântărit, apoi i-a ascultat inima. Apoi a primit tratament pentru paraziţi interni şi externi.

Ulterior a fost transferat într-un cămin temporar. Au apelat la această variantă, atât pentru sănătatea lui, cât şi pentru binele celorlalţi câini care se aflau în clinica veterinară.

Fiindcă micuţul este sănătos şi în siguranţă, a primit şi un nume, Oscar.