Sari la conținut
Home » Imagini cu o prietenie deosebită! Un câine și o bufniță sunt de nedespărțit

Imagini cu o prietenie deosebită! Un câine și o bufniță sunt de nedespărțit

  • de

Imagini cu o prietenie deosebită! Un câine și o bufniță sunt de nedespărțit.

O nouă dovadă de prietenie cu totul neobișnuită!

Afecțiunea și loialitatea dintre animale este una deplină, iar următoarea poveste ne va demonstra din nou acest lucru. Cu toate că sunt foarte diferite ca specii, un câine și o bufniță au devenit cei mai buni prieteni, iar un fotograf profesionist a surprins cel mai bine aceste lucruri.

Se spune adesea despre câini că sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar se pare că un câine poate fi şi cel mai bun prieten al unei mici bufniţe.

Ingo, câinele şi adorabila bufniţă Poldi!

Ingo este un Malinois Belgian destul de mare şi este ciudat să vezi că acest câine a stabilit o legătură uimitoare cu o pasăre sălbatică precum Poldi, şi acest lucru destul de repede.

Fotografa şi artista de origine germană, Tanja Brandt a făcut o mulțime de poze cu Ingo şi Poldi, făcând publică prietenia lor deosebită.

Femeia a urmat un curs de fotografie pentru începători şi iubeşte animalele, iar totul s-a potrivit de minune!

Poldi are doar un an şi fotografa descrie relaţia celor doi drept una „protector-protejat”.

Ciobănescul Belgian provine dintr-o familie de câini de poliţie şi a avut cu siguranţă momentele lui dificile de-a lungul vieţii, însă acum tot ceea ce îl interesează, este să aibă grijă de micuțul lui prieten.

„Se respectă reciproc şi se înţeleg de minune”!

Poate că Ingo este cel mai protector dintre cei doi, dar din fotografii reiese clar faptul că bufniţei Poldi îi place la rândul ei să aibă grijă de bunul său prieten cu patru picioare.

Imagini cu o prietenie deosebită!