Sari la conținut
Home » Val de indignare după ce un polițist își agresează câinele K-9! Totul a fost filmat în timpul unei acțiuni speciale

Val de indignare după ce un polițist își agresează câinele K-9! Totul a fost filmat în timpul unei acțiuni speciale

Val de indignare după ce un polițist își agresează câinele K-9! Totul a fost filmat în timpul unei acțiuni speciale.

Ofițerul de poliție, din Hammond, Indiana, a atras o mulțime de critici din partea iubitorilor de animale!

Reacţia de dezaprobare a cetăţenilor, cu privire la incidentul neplăcut, vine după ce un videoclip a apărut în spațiul online, în care ofițerul își agresează câinele K9.

Echipajul special pregătit pentru identificarea substanţelor stupefiante a fost solicitat pentru a cerceta un automobil care se presupunea că transportă droguri.

Acest videoclip a fost filmat de un vecin care a observat că ofiţerul se poartă ciudat cu partenerul său K9.

Iubitorii de animale sunt mâhniţi şi şocaţi de gestul brutal al acestui ofiţer.

Ignorarea comenzilor primite, justificarea pedepsirii în acest fel?

În videoclip, îl putem vedea pe poliţist apucând câinele K9 de gât şi învârtindu-l în aer. Surprins de gestul partenerului său, câinele se luptă să respire.

După ce mai multe persoane s-au prezentat să critice departamentul de poliţie şi să solicite explicaţii, un reprezentant al poliţiei din Hammond a dezvăluit că ofiţerul în cauză doar a vrut să-şi pedepsească patrupedul pentru că a ignorat comenzile primite.

Ofiţerul continuă apoi să folosească lesa pentru a-şi lovi câinele, fără să arate nici măcar o urmă de milă.

Departamentul este de acord că acţiunile ofiţerului sunt inacceptabile şi incompatibile cu fişa postului, după ce un val de indignare a fost pornit în comunitatea iubitorilor de animale.

În consecinţă, câinele K9 a fost retras din îngrijirea ofiţerului, care a fost suspendat temporar şi este cercetat în libertate.