Sari la conținut
Home » Video. Peștele ieftin nu este pe placul pinguinilor. Scene virale cu păsările marine care refuză mâncarea

Video. Peștele ieftin nu este pe placul pinguinilor. Scene virale cu păsările marine care refuză mâncarea

Peștele ieftin nu este pe placul pinguinilor, reiese dintr-o filmare realizată la un acvariu în sudul Japoniei. Păsările marine refuză să mănânce pește după ce și-au dat seama că le-a fost schimbată mâncarea.

După ce a încercat să le schimbe peștele cu care hrăneau pinguinii, un acvariu din sudul Japoniei s-a lovit de un refuz categoric al viețuitoarelor marine. Acestea nu au putut fi păcălite cu hrana, iar imediat ce și-au dat seama nu au vrut sub nicio formă să încerce noul pește.

Toată scena a fost surprinsă într-o filmare care ulterior a fost postată pe rețelele de socializare, devenind virală. Încăpățânatele păsări au fost văzute de mulți internauți care au avut diferite reacții.

Creșterile de prețuri au afectat acvariul japonez

Creșterile de prețuri înregistrate în toată lumea au fost resimțite și de către administratorii unui acvariu din Japonia, care au încercat să facă economie schimbând hrana animalelor cu una mai ieftină, dar se pare că această schimbare nu a fost bine primită de către viețuitoare, întrucât peștele ieftin nu este pe placul pinguinilor.

Cele mai afectate animale de acestă modificare au fost vidrele și pinguinii care, după cum se poate observa în acea filmare, au refuzat să mânânce, fiind afectați de acest lucru.

Când o îngijitoare a încercat să hrănească pinguinii, aceștia și-au întors ciocurile în direcția opusă, refuzând să înșface mâncarea.

În trecut, pinguinii și vidrele primeau pești de o calitate superioară față de cei de acum

Hrana pe care o primeau pinguinii și vidrele de la acvariul Hakone-en era alcătuită din „aji” și stavrid negru japonez. Aceștia sunt pești de calitate superioară, cu un preț pe măsură, care a înregistrat creșteri față de anul trecut cu 30%.

Managerul acvariului care este casă pentru 32.000 de animale a afirmat: „Nu o să forțăm niciodată un animal să mănânce ceea ce nu vrea”. El speră totuși să crească numărul de vizitatori pentru a putea să realizeze încasări mai consistente care să îl ajute să le ofere animalelor mâncarea cu care s-au obișnuit.