Sari la conținut
Home » Video. O pisică se plimba pe străzi cu capul blocat într-un bol din sticlă. Cum a reușit să scape de povară

Video. O pisică se plimba pe străzi cu capul blocat într-un bol din sticlă. Cum a reușit să scape de povară

O pisică se plimba pe străzi cu capul blocat într-un bol din sticlă, parte dintr-un corp de iluminat, iar câțiva salvatori au sărit în ajutorul ei să o elibereze de această povară. A reușit să fie salvată după ce a fost ademenită într-o capcană de către un om.

Ulterior, a fost transportată la un Centru de Adopție și Îngrijire a Animalelor în vederea vaccinării și a sterilizării. Acum, ea este pregătită pentru adopție.

Cu toții am ajuns în situații dificile în viața noastră sau unii dintre noi care ne-am aflat în anumite spații înguste, am trăit pe pielea noastră senzația neplăcută care ne curprinde într-un astfel de loc. Probabil că, așa s-a simțit și bietul animal.

Salvatorii au poreclit-o Buzz Lightyear

Reprezentanții de la Liga de Salvare a Animalelor din Boston au postat un mesaj pe pagina de facebook, pe marginea acestui subiect, la începutul acestei luni.

„O poveste de salvare de bun augur pentru începutul weekendului prelungit. ❤️

Săptămâna aceasta, departamentul nostru de servicii pentru teren a ajutat Fall River Animal Control să salveze un pisoi din comunitate care părea să aibă un bol din sticlă sau un capac de corp de iluminat blocat pe cap.

Pisoiul în vârstă de șase luni, numit acum Buzz Lightyear, a fost reperat de-a lungul unei străzi de către un rezident din apropiere care monitorizează și hrănește pisicile comunitare din zonă.

Rezidentul a contactat Centrul de Control al Animalelor din Fall River și, deoarece agenții noștri de la Field Services lucrează frecvent în zona Fall River, au fost contactați de către ACO și trimiși la fața locului.

Cu multă răbdare și determinare, agentul nostru de la Field Services a reușit să îl captureze pe Buzz Lightyear cu ajutorul unei capcane umane”, se arată în mesajul postat pe pagina de socializare a Ligii de Salvare a Animalelor din Boston.

Dar poate că nimeni nu a fost atât de ghinionist sau nu s-a mai simțit atât de „înghesuit” ca un pisoi găsit cu capul blocat într-un bol din sticlă, care a fost poreclit Buzz Lightyear de către salvatori.

Nefericita pisică, în vârstă de șase luni, a fost văzută rătăcind prin cartierul Fall River din Massachusetts, SUA.

Pisicuța a fost găsită într-o stare bună de sănătate

Pisica care se plimba pe străzi cu capul blocat într-un bol din sticlă a fost sesizată de către un locuitor din apropiere, de pe strada Danforth Street, care a contactat Centrul de control al animalelor din Fall River. Pisica a fost ademenită, cât și frații ei, într-o capcană cu ajutorul unui om, cu scopul de a o prinde.

Apoi, agentul ARL Field Services a reușit să scoată borcanul din sticlă și să se ocupe de pisoi. Salvatorii l-au dus pe Buzz Lightyear la Centrul de Adopție și Îngrijire a Animalelor Dedham al ARL.

Era murdară din cauza faptului că trăia pe străzi, dar a fost găsită sănătoasă și i s-au administrat vaccinuri, cât și sterilizare.

Buzz a avut nevoie de puțin timp pentru a învăța să fie mai relaxată în preajma oamenilor, dar acum s-a acomodat în noul ei mediu și este disponibilă pentru adopție.