Sari la conținut
Home » Video amuzant! Bulldogul, una dintre cele mai năstrușnice rase de câini. Avem dovada

Video amuzant! Bulldogul, una dintre cele mai năstrușnice rase de câini. Avem dovada

Bulldogii englezi sunt cunoscuți pentru personalitățile lor cu energie redusă, pentru fețele lor încrețite și pentru corpurile rotunde și corpolente. Strânsetele și grohăiturile de pe fețele lor turtite dau viață expresiilor lor, iar fiecare are o personalitate proprie.

Bulldogul este una dintre cele mai populare rase de câini, conform AKC, de la an la an, și nu este de mirare că oamenii adoră să aducă acești câini în casele lor. AKC descrie perfect prezența lor fizică:

„Blând, dar curajos, prietenos, dar demn, Bulldogul este un bătăuș cu talie groasă, cu talie joasă și bine mușchiat, a cărui față „sourmug” este simbolul universal al curajului și al tenacității.”

@bulldogpabs How much the tables turned in just 1 year 😅 . #bulldogpabs #britishbulldog #englishbulldog #bulldog #bulldogpablo #comedy #rickyandpablo #funny #duo #mrbulldogpabs ♬ original sound – BulldogPabs

Bulldogul englez: istorie și caracteristici ale rasei

Bulldogul englez au fost crescuți inițial în Anglia ca și câini pentru vite. Aceștia îi ajutau pe crescătorii de animale să ducă vitele la piață. De asemenea, au o istorie întunecată, fiind crescuți pentru un sport violent numit bullbaiting. Din această cauză, sunt în egală măsură curajoși și încăpățânați. Când acest sport a fost în cele din urmă scos în afara legii în 1835, iubitorii rasei i-au salvat de la dispariție.

Trecutul violent al rasei a fost aproape uitat datorită naturii lor prietenoase cu familia și relaxate. De-a lungul generațiilor de creștere, rasa a devenit cunoscută pentru că este calmă, prietenoasă și bună cu copiii și cu persoanele în vârstă. Sunt un câine de familie iubit datorită personalităților lor comice.

Ce ne place la bulldogul englez

@theziggyandsonnyshow First snow ❄️ #englishbulldog #englishbulldogsoftiktok #bulldog #bulldogsoftiktok #boostofhope #transsiberianorchestra #tso #dog #snow #dogtok ♬ First Snow (Instrumental) – Trans-Siberian Orchestra

Sunt câini de familie excelenți. Se descurcă bine în orice condiții meteorologice.

Au o mutră rea în mod natural adorabilă sunt dulci și afecutoși cu oamenii, unde mai pui la socoteală că le places să se menținăcurați.

Această rasă este un câine grozav pentru familiile care locuiesc în apartamente sau case, datorită naturii lor relaxate și relaxante. Totuși, nu confundați reputația lor cu o energie scăzută cu o garanție, ca orice câine, vor avea nevoie de exerciții fizice și de joacă pentru a fi fericiți, dar cu personalitățile lor amuzante, nu vă vor deranja sesiunile de joacă, potrivit petplace.com.