Sari la conținut
Home » VIDEO! Acest Saint Bernard garantat vă face ziua mai frumoasă. Uriașul câine a încercat să „subtilizeze” duba curierului Amazon

VIDEO! Acest Saint Bernard garantat vă face ziua mai frumoasă. Uriașul câine a încercat să „subtilizeze” duba curierului Amazon

Saint Bernard

Uneori, cineva se comportă atât de încrezător încât crezi că poate face orice. Asta pare să ne arate acest câine foarte mare care s-a urcat pe scaunul șoferului unei dube de livrare Amazon.

Amber, un șofer de livrări Amazon. pe TikTok a postat un videoclip cu simpaticul intrus. Fără pic de resentiment uriașul câine rechiziționează camioneta. Ce să mai vă lăsăm mai jos viedoclipul cu pufoșenia gigant.

Saint Bernard sau cel mai simpatic copilot

„Vă rog să-mi explicați ce ar trebui să fac în această situație”, spune ea către cameră înainte de a face o panoramă către câinele alb și maro de pe scaunul din față al vehiculului ei.

@ambergirts i wanted to take him home but his owner came and got him out lol #fyp #trending #amazon #amazondelivery #amazondeliverydriver ♬ original sound – ambergirts

Cățelul mare, care arată ca un Saint Bernard, s-a urcat în mașină când Amber a deschis ușa din spate, explică ea. Atunci câinele se urcă pe scaunul șoferului și se așează, arătând foarte bine că se pregătește să o conducă ca și cum ar fi furat-o. „Ești foarte drăguț, dar vreau să te dai jos de pe scaunul meu din față”, îi spune Amber, aproape râzând.
Cătelul nu a plecat cu mașina pentru că stăpânul său l-a găsit și, probabil, l-a adus înapoi la propria mașină. Videoclipul, care a adunat până acum peste 8,4 milioane de vizualizări, dovedește că toate dubele de livrări ar trebui să aibă copiloți câini.

Câteva date despre rasa de câini Saint Bernard

Saint Bernard nu ocupă un loc foarte înalt în înregistrările AKC, dar gigantul genial din Alpii elvețieni se numără totuși printre cele mai faimoase și iubite rase de câini din lume. Sfinții sunt renumiți ca fiind companioni vigilenți și răbdători, cu o predilecție pentru copii.

Fără a se clasa foarte sus în înregistrările AKC, acest gigant genial se numără totuși printre cele mai faimoase și iubite rase din lume. Standardul scris al Saint abundă în expresii precum „foarte puternic”, „extraordinar de musculos”, „impunător” și „masiv”. Un mascul are o înălțime minimă de 27,5 inci la umăr; femelele vor fi mai mici și mai delicat construite. Capul uriaș prezintă o frunte încrețită, un bot scurt și ochi întunecați, care se combină pentru a da lui Saints expresia inteligentă și prietenoasă care a fost o priveliște atât de binevenită pentru călătorii alpini blocați, informează AKC.org