Sari la conținut
Home » Povestea unui Saint Bernard! De la o crescătorie de câini, la dragostea unei familii iubitoare

Povestea unui Saint Bernard! De la o crescătorie de câini, la dragostea unei familii iubitoare

  • de

Povestea unui Saint Bernard! De la o crescătorie de câini, la dragostea unei familii iubitoare.

Câinele a simțit pentru prima oară ce înseamnă o familie!

Povestea următoare îl are în centrul atenției pe Cosmo, un cățel din rasa Saint Bernard. Viața a s-a dovedit a fi una extrem de complicată, trăind de mic la ferma unui crescător de câini.

Potrivit The Dodo, în ciuda vieţii sale, toți au putut vedea că este un câinele foarte iubitor, care are mare încredere în oameni.

Crescătorul de câini a decis să scape de Cosmo şi astfel patrupedul a ajuns în grija unui adăpost din Auburn, Nebraska, sperând că va scăpa de cheltuielile cu întreținerea lui.

Câinele Saint Bernard, avea doi ani şi cântărea 60 de kg când un cuplu din statul american New York, a văzut un anunţ online despre el şi a fost dragoste la prima vedere.

Privind scena întâlnirii dintre cei doi este clar că le-a fost destinat să se cunoască.

Dar atunci când Cosmo trebuie să intre în noua sa casă, reacţia lui este nepreţuită. Îi este teamă de tot ce-l înconjoară, chiar şi de treptele scărilor.

Este evident pentru oricine că el nu a ştiut niciodată ce înseamnă să trăieşti într-o casă, iar reacţia sa este adorabilă.

Povestea unui Saint Bernard!

Jayne, noua sa proprietară, a condus până în Nebraska pentru a-şi ridica proaspătul membru blănos al familiei şi după cum veţi vedea în clipul de mai jos, momentul întâlnirii a fost unul extrem de emoţionant.