Sari la conținut
Home » Veverița care vrea înghețată. Dulciurile din parc

Veverița care vrea înghețată. Dulciurile din parc

Veverița care vrea înghețată. Recent, Noah Jory a decis să își ia fiul cel mic într-o excursie în parc. Era o după-amiază călduroasă de septembrie, așa că Jory s-a gândit că ar fi frumos să ia și niște înghețată.

Dar nu a fost singura care a avut această idee.

Veverița care vrea înghețată

O veveriță
O veveriță care stă și răsfață un pui

După ce au cumpărat două cornete de la o cantină din parc, Jory și fiul ei au căutat un loc unde să se așeze. A fost momentul în care fiul lui Jory a observat că o scenă amuzantă era în desfășurare în apropiere.

Acolo, așezată la o masă de picnic în miniatură, se afla o veveriță – și mânca și ea un cornet de înghețată.

„Era literalmente în rai”, a declarat Jory. „Era atât de fixat pe înghețată, încât nu s-a mișcat deloc”.

Ea a capturat acest moment adorabil pe video.

NU i-am dat veveriței/nevăstuicii o înghețată, era deja acolo, așa că micuțul meu a decis că ar trebui să o mâncăm și pe a noastră împreună cu el.

Se pare că muncitorii parcului plasaseră mică masă de picnic acolo. Acesta ar trebui să fie un loc pentru ca veverițele să se bucure de ofertele de gustări. Dar în această zi, cineva a decis să facă mai mult decât o mână de nuci.

Iar veveriței i-a plăcut la nebunie.

„De fapt, nu mai văzusem o veveriță să mănânce înghețată așa”, a spus Jory.

O lecție pentru Jory

În timp ce înghețata s-ar putea să nu fie cea mai ideală hrană pentru veverițe, câteva lingeri dintr-un cornet nu este probabil să facă mai mult rău decât să provoace o durere de burtă. Pentru această veveriță, se pare că a meritat riscul.

Și în acel moment, savurând propriile lor cornete, Jory și fiul ei au simțit un nou sentiment de rudenie cu lumea animală, potrivit thedodo.

„Cred cu siguranță că ne-am legat din cauza acestui lucru”, a spus Jory.