Sari la conținut
Home » Primul parc pentru câini din Glenwood: Fetița care a salvat patrupezii

Primul parc pentru câini din Glenwood: Fetița care a salvat patrupezii

Ai un cățel bipolar?

Primul parc pentru câini. Glenwood City, Wisconsin, are acum primul parc pentru câini din istorie – și totul se datorează unei fetițe de 10 ani pentru că a făcut lobby pe lângă guvernul local.

Primul parc pentru câini: O fetiță propune primul parc pentru câini din Glenwood City

Primul parc pentru câini: Câine grădinar
Primul parc pentru câini: Câine grădinar fericit că și-a făcut treaba

Potrivit WQOW, Riley Unruh este micul om din spatele noului parc pentru câini. Ea vrea să devină medic veterinar când va fi mare. În timp ce era în clasa a treia, ea a scris o lucrare de opinie care a stârnit ideea parcului pentru câini.

„Totul a început în clasa a treia, în cadrul lucrării de opinie, și am văzut că prietenii mei făceau una despre motivul pentru care ar trebui să existe un animal de companie în clasă, iar eu am făcut una, deoarece ei făceau una despre animale de companie”, a declarat Riley pentru postul de știri. „Am făcut unul despre motivul pentru care ar trebui să existe un parc pentru câini”.

Munca grea dar importantă

Riley i-a arătat lucrarea tatălui ei, Robert Unruh. Acesta este consilier în consiliul municipal. Așa că l-a întrebat dacă ar putea prezenta ideea parcului pentru câini colegilor săi.

„I-am spus că, dacă vrea să facă acest lucru, trebuie să întocmească un plan, cu locul unde va fi amplasat, ce materiale va folosi și cum va fi finanțat”, a spus Robert. „Nu a pierdut niciun moment, s-a apucat de treabă, apoi, în aproximativ o lună, eram la o întâlnire”, potrivit dogtime.

În noiembrie 2022, consiliul a aprobat planul parcului pentru câini. Cu toate acestea, munca lui Riley nu s-a încheiat. În continuare, a trebuit să strângă fonduri. Ea a făcut pliante și a vizitat întreprinderi locale pentru a cere donații. De asemenea, ea a montat cutii de donații la nivel local. În cele din urmă, a făcut reclamă la un turneu local de baschet. A fost nevoie de un an și de mult timp și efort, dar în cele din urmă a strâns destui bani.

Etichete: