De 15062 Vizualizari

O cunoscută vedetă TV a pus în pericol viața celor 600 de animale aflate în adăpostul Kola Kariola

O cunoscută vedetă TV a pus în pericol viața celor 600 de animale din adăpostul Kola Kariola! Nu este prima oară când Marius Chircă, fondatorul asociației ”Kola Kariola”, se războiește cu vedeta de televiziune Andreea Marin.

Marius Chircă povesteşte pe pagina oficială de socializare Kola Kariola, cum vedeta TV Andreea Marin a depus săptămâna trecută o plângere la Poliţia din Voluntari.

În lipsa probelor, dosarul a fost clasat, iar ”îngerul maidanezilor” a menționat că acțiune​a​ făcută la poliție nu face altceva decât să afecteze grav imaginea asociației. Actiunea propriu zisa într-o anumită măsură a pus în pericol viața celor 600 de animale aflate în acel moment în adăpost și, mai mult, a periclitat locurile de muncă ale angajaților.

”Povestea „zanei”
Nu demult, primesc citatie de la Politia Voluntari pe motiv ca sunt acuzat de amenintare de catre „Zana Zanelor” sau „Frumoasa din padurea Letea”, asa cum imi place mie sa o alint pe respectabila vedeta in descompunere, Andreea Marin.
M-am gandit bine la ceea ce s-a intamplat, mi-am verificat postarile de pe fb din perioada cu pricina si nu am gasit nimic macar jignitor la adresa acestui personaj. Am decis sa nu merg la Politie pentru ca nu am de ce.
Ieri a venit si referatul intocmit de procuror. Evident….clasare dosar pentru lipsa probe. A fost o plangere de ….. la fel ca si cariera acestui personaj, o plangere facuta de avocatul Andreei Marin, care este acelasi avocat al celui mai de temut criminal de caini, respectiv Bogdan Treeroiu.

Stimabila „Zana”, nu te-am amenintat si nu te-am jignit niciodata cu nimic ba chiar am luat cateii din strada care iti puneau vietisoara in pericol. Mai mult, m-am dus si i-am luat si pe cei doi pe care i-ai trimis la moarte in lagarul Cornetu, lagar care a fost inchis ulterior pentru ca nu functiona legal. Aceasta actiune facuta la politie nu face altceva decat afecteze grav imaginea asociatiei pe care o detin si intr-o anumita masura sa puna viata in pericol a celor 600 de animale pe care le avem in grija si locurile de munca a 9 oameni cu multi copii, oameni care isi asigura traiul muncind la ingrijirea acestor animale.
Nu te-am detestat niciodata, nu te-am apreciat niciodata pentru cea mai trucata emisiune care a existat vreodata pe TV, nu te-as invidia vreodata pentru „cariera si popularitatea” ta.
Pentru mine esti doar o masca, o masca in spatele careia se ascunde un om rau, isteric pe alocuri (vezi reactia violenta si amenintarea cu uciderea animalelor)”, povesteşte Marius Chircă pe Facebook.

El îşi încheie postarea sfătuind-o pe Andreea Marin să-şi schimbe sloganul „Preţuieşte viaţa”. „Schimba-l te rog, e o minciuna la fel ca toata cariera si aparitiile tale TV. Pe noi nu ne minti …”.

2 Comentarii

  1. asa cum am mai spus kola kariola trebuie sa-si continue munca sfanta pe care o desfasoara fara sa se uite la „animalele” cu doua picioare care intra pe dos in acest rai al animalelor cu dorinta fatisa de a face rau…ca daca nu pot sa faca bine atunci fac rau ca sa se remarce cu ceva…altfel NIMENI nu-i baga in seama…Dzeu va avea grija de asemenea specimene…..in curind frumusetea ei va dispare si va ajunge o baba rapciugoasa la care se vor uita oamenii cu mila….iar kola kariola va exista mult si bine spre bucuria oamenilor adevarati….

  2. Nu i-ar muri mulți înainte la clanța asta nemernică

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X