Val de indignare după numărul mare de animale ucise la o vânătoare privată!

540 de animale sălbatice au fost ucise la o vânătoare privată din Portugalia!

Vânătoarea a avut la Azambuja, pe fondul privat Heredade da Torre Bela, 50 de kilometri de Lisabona. Ferma este împrejmuită cu gard, astfel că animalele n-au avut nicio şansă.

Imediat, în spațiul public din Portugalia a izbucnit un scandal de proporţii, după ce 16 vânători spanioli au ucis 540 de mistreţi şi căprioare în cadrul unui eveniment privat de vânătoare.

Citește și:

Potrivit informațiilor La Sexta și preluate de libertatea.ro, Ministerul Mediului a suspendat deja licența de vânătoare a fermei Torre Bela și a intentat un proces. Inclusiv Federaţia Naţională a Vânătorilor din Portugalia s-a revoltat şi a cerut anchete oficiale. Institutul pentru Conservarea Naturii și Pădurilor, care supraveghează activitatea de vânătoare din Portugalia, a raportat deja că nu avea informații anterioare că această vânătoare va avea loc.

Citește și:

Vânătorii ar fi fost cei care au publicat fotografii și videoclipuri de la vânătoare pe rețelele de socializare, expunând animalele ucise ca trofee.

Imaginile au stârnit indignarea nu numai a publicului, ci și a asociațiilor de mediu, a autorităților și chiar a unei bune părți a vânătorilor portughezi.