Sari la conținut
Home » Văcuța adoptată de o familie de cerbi. Care este povestea ei?

Văcuța adoptată de o familie de cerbi. Care este povestea ei?

Văcuța adoptată de o familie de cerbi

Văcuța adoptată de o familie de cerbi. La Farm Sanctuary din New York, fiecare animal are o poveste unică, iar cea a lui Bonnie, vaca, este deosebit de emoționantă. Bonnie, cel mai recent locuitor al sanctuarului, a trăit în sălbăticie timp de aproape un an.

Această vacă a reușit să evadeze de la un măcel iminent, fugind din turma cu care era destinată să fie sacrificată, și a luat-o spre pădure, unde a găsit refugiu alături de un grup de căprioare.

Văcuța adoptată de o familie de cerbi

Bonnie s-a născut pe o fermă din Holland, New York, unde animalele erau crescute exclusiv pentru carne. În primele luni de viață, a trăit alături de familia și prietenii ei din turma de vite.

În august 2017, fermierul care o deținea a decedat, iar familia sa a decis să vândă animalele. La acea vreme, Bonnie avea doar patru luni.

În momentul în care fermierii descărcau animalele din remorcă, Bonnie a văzut o oportunitate și a fugit în pădurea învecinată.

Curând, povestea ei a devenit cunoscută la nivel local, întrucât oamenii au aflat despre această vacă care a reușit să scape de la sacrificare.

Văcuța Bonnie surpinsă în pădure.
Văcuța Bonnie surprinsă în pădure. Sursa foto: atlas-geografic.net

Bonnie a fost înregistrată de camerele video ale unor vânători

Bonnie a fost înregistrată de camerele video ale unor vânători în timp ce trăia alături de o turmă de căprioare. Aceste animale împărțeau mesele, dormeau și alergau împreună, iar cerbii și căprioarele au primit-o ca pe unul dintre ai lor.

Norocul lui Bonnie a fost că o vecină, pe nume Becky. Care era proprietara pădurii în care trăia, a cerut ajutorul Farm Sanctuary pentru a o salva și a o adăposti în siguranță.

Operațiunea de salvare a fost dificilă și a necesitat trei intervenții diferite în pădure, desfășurate pe parcursul a două săptămâni. La început, Bonnie nu avea încredere în oameni, dar, în cele din urmă, a fost capturată cu succes și dusă în siguranță la Farm Sanctuary, conform atlas-geografic.net.

Etichete: