Sari la conținut
Home » Vă plac lupii? Iată rasele de câini care seamănă cel mai bine cu ei

Vă plac lupii? Iată rasele de câini care seamănă cel mai bine cu ei

unui câine

Vă plac lupii? Lupii sunt creaturi mărețe care nu încetează să ne fascineze. Poate pentru că i-am avut aproape întotdeauna, învăluiți în mitul și misterul poveștilor noastre, al artei și al filmului. Și poate că, insipirați de toate acestea, ne dorim ca rasele de câini-lup să fie și fizic în viețile noastre. Până la urmă, ei sunt alter-ego-ul sălbatic al unui cățel de casă – puternici și curajoși.

Vestea bună este că nu trebuie să fii Scufița Roșie pentru a avea un lup în casa ta. Există mulți câini care arată ca lupii, cu boturi lungi și ascuțite, blană groasă și cozi pufoase. Și vestea bună este că aceștia sunt niște câini minunați pentru familie. Sunt însă destul de energici și iubesc plimbările lungi. Dar și jocurile cu stăpânii lor.

Iată rasele de câini care seamănă cel mai bine cu lupii:

Vă plac lupii: Husky Siberian

Vă plac lupii: Un Husky zâmbăreț
Vă plac lupii: Un Husky zâmbăreț care privește pierdut camera

Aspectul lor impresionant i-a făcut unii dintre cei mai recunoscute rase de câini. Ochii lor uimitori, corpurile compacte și urechile ridicate ne amintesc de strămoșii lor lupi. Dar personalitatea lor jucausă și prietenoasă îi ajută să se împrietenească rapid cu oricine.

Husky Siberieni sunt atletici, plini de energie și iubesc să aibă o sarcină de îndeplinit. Nu e de mirare, având în vedere că obișnuiau să fie câini de sanie de încredere.

Așadar, înainte de a aduce un Husky acasă, asigură-te că ai un plan solid pentru a-I umple timpul cu exerciții zilnice, jocuri distractive și provocări care le stimulează mintea, pentru a-i menține ocupați.

Malamut de Alaska

Un alt câine care arată ca un lup este Malamutul de Alaska. Mai mari și puțin mai pufoși decât Husky, malamuții știu și ei cum să mânuiască o sanie.

Dar dacă nu ai una, vor fi bucuroși să-și consume energia alergând, făcând drumeții și explorând tot ce lumea are de oferit. Blana lor dublă poate părea o mașinărie de produs păr de neoprit. Dar acești câini- sunt atât de prietenoși și veseli încât îi vei ierta rapid pentru munca suplimentară în casă.

Construcția lor musculară îi face foarte puternici. Până la urmă, Malamuții de Alaska au fost crescuți să tragă greutăți mari pe distanțe lungi. Ține minte acest lucru atunci când îi plimbi cu lesa. Altfel vor sfârși trăgându-te unde vor ei, conform purina.co.nz.

Etichete: